Στις αρχές του 2023 η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, το εκρηκτικό μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων, είχε… ταράξει τα νερά της showbiz λέγοντας πως θέλει να βγαίνει μόνο με γυναίκες, στον απόηχο του διαζυγίου της.

Οι νέες ερωτικές της προτιμήσεις σταμάτησαν να απασχολούν όταν paparazzi την έπιασαν να φιλιέται με τον διάσημο τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, αλλά τώρα εμφανίζεται και πάλι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ερωτική της ζωή και να αρχίσει να γράφει το κεφάλαιο των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

«Θα ήθελα πολύ», είπε το μοντέλο σχολιάζοντας την προοπτική να βγει με γυναίκα, κατόπιν σχετικής ερώτησης που της έγινε στη συνέντευξη για το νέο εξώφυλλό της για το περιοδικό HommesGirls που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (4/5).

Η συνέντευξη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιμένει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη στη ζωή της. Μάλιστα, η εντυπωσιακή «Emrata» τόνισε πως η εμφάνιση του ή της συντρόφου της δεν είναι το πιο σημαντικό για εκείνη.

«Ήμουν πάντα άτομο που ελκύεται περισσότερο από την αύρα παρά τις ιδιαιτερότητες της σωματικής φύσης, οπότε μερικές φορές θα με “χτυπήσει” τυχαία και θα λέω, “ουάου, με ελκύει αυτό το άτομο!”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε ποιος είναι ο τύπος της γυναίκας με την οποία θα ήθελε να βγει ραντεβού και σημείωσε ότι την ελκύει η ράπερ Meg Thee Stallion.