Η Ολίβια Γουάιλντ φέρεται πως είναι στα μαχαίρια με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, επειδή η δεύτερη φίλησε δημόσια τον πρώην της Χάρι Στάιλς, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να μην θέλει ούτε να την αναφέρει.

«Να κρατήσει το όνομά μου μακριά από το στόμα της», φέρεται να είπε η ηθοποιός, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε άτομο από το περιβάλλον της, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Επίσης, με βάση το ίδιο άτομο, η ηθοποιός νιώθει προδομένη από το μοντέλο που ήταν φίλη της, επειδή συνδέθηκε ερωτικά με τον πρώην της.

«Να επανεξετάσει τη ζωή της με τα ραντεβού και τους άνδρες που επιλέγει να βγαίνει μαζί τους», είπε η πηγή και πρόσθεσε πως η Γουάιλντ πρότεινε το μοντέλο «να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά αντί να βγαίνει με όποιον βλέπει».

Σημειώνεται, πως η Γουάιλντ και ο Στάιλς έβγαιναν μαζί για δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός φέρεται να «προδόθηκε» από τη δημόσια επίδειξη αγάπης της Ραταϊκόφσκι με τον πρώην φίλο της και λέγεται ότι επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της αντί για το δράμα γύρω από το περιστατικό.