O ράπερ Lil Nas X για ακόμη μια φορά έκανε τα… φλας να ανάψουν στο Met Gala. Εμφανίστηκε στο fashion event της χρονιάς, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή που δημιούργησαν οι Πατ ΜακΓκράθ και Dior.

Το σώμα του ήταν ολόκληρο ασημένιο. Καλύφθηκε με body painting, ασημένιες πούλιες και αμέτρητες πέρλες σε ασημί χρώμα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό look που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Φυσικά, τράβηξε τα βλέμματα και το ασημένιο στρινγκ που φόρεσε και η μάσκα στο πρόσωπό του, η οποία είχε… μουστάκι γάτας, ως φόρος τιμής στην Choupette, την γάτα του αείμνηστου Καρλ Λάγκερλφελντ. Ο Lil Nas X ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι πλατφόρμες, επίσης σε ασημί χρώμα.

Η εξτράβαγκαντ εμφάνισή του ήταν από εκείνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον περισσότερο και προκάλεσαν τα περισσότερο σχόλια. Ο Lil Nas X πήρε μια γεύση για τα ανάμεικτα συναισθήματα του κοινού μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και αντέδρασε μέσω της ίδιας πλατφόρμας, γράφοντας σε μήνυμα: «Δεν ξέρω ίσως με τον καιρό να το συνηθίσετε».

Άλλοι τον αποθέωσαν για την επιλογή του και άλλοι τον… τρόλαραν παρουσιάζοντάς τον ως «Ευχούλη» και φυσικά τα memes έδωσαν και πήραν για το look του. Ωστόσο, πολλοί από τους παρόντες στο Met Gala έδειξαν να απολαμβάνουν την εμφάνισή του και μεταξύ αυτών και η Κιμ Καρντάσιαν με την οποία φωτογραφήθηκε.