Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν… διαφορετικό και πιο χαλαρό για την οικογένεια του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, ο οποίος απόλαυσε το τουρνουά ράγκμπι Santa Devota, μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Princess Charlene, στο οποίο συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς και τα αδέρφια της πριγκίπισσας.

Παρά τις φήμες που θέλουν διαρκώς τη σχέση τους να περνάει από κύματα, το πριγκιπικό ζεύγος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν ήταν ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την οποία ντύθηκαν ταιριαστά, φορώντας λευκά πουκάμισα και ένα μπλε ναυτικό σακάκι με κόκκινες πινελιές. Ο πρίγκιπας ολοκλήρωσε το look με γραβάτα επίσης σε κόκκινο χρώμα και φορούσαν και οι δύο γυαλιά ηλίου.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ανιψιοί της επέλεξαν επίσης λευκές και μπλε εμφανίσεις. Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φόρεσε ένα μπλε παλτό πάνω από ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο πρίγκιπας Ζακ φόρεσε ένα πιο ανοιχτό μπλε σακάκι, λευκό πουκάμισο και ανοιχτό παντελόνι.

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής διοργάνωσης, που διεξάγεται εδώ και δέκα χρόνια, οι πρίγκιπες του Μονακό έδειξαν την πιο διασκεδαστική τους πλευρά με τους συμμετέχοντες και στο τέλος της εκδήλωσης, χόρεψαν το «Macarena», ένα τραγούδι του οποίου η χορογραφία έγινε διάσημη στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η πριγκίπισσα ενώθηκε και με τους νεαρούς παίκτες του ράγκμπι για να συμμετάσχει σε μια πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα. Βρέθηκαν στην πισίνα για μια διάσωση στο νερό που διοργάνωσε το Ίδρυμα. Η Σαρλίν, που εγκατέλειψε την καριέρα της στην κολύμβηση όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ήταν ακόμα πανευτυχής που συμμετείχε σε αγώνα υδατοσφαίρισης.