Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Ελευθερίου το πρωί της Δευτέρας (24/04) και φυσικά ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο καθώς οι δυο τους είχαν προκαλέσει πολλά σχόλια γύρω από το τι συμβαίνει μεταξύ τους. «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης μιλούσε για εμάς έχοντας τη στήριξη του Μαρτίκα και του Στάθη. Έχω συγχωρέσει τον Μάριο. Με πλήγωσε πολύ αυτό που έγινε με τον Μάριο, αλλά δεν θα τον ακυρώσω για ένα λάθος του» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου διατηρούσε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο όταν εκείνος μπήκε στο Survivor. Η τραγουδίστρια, παρακολούθησε μαζί με τους τηλεθεατές τον Μάριο Πρίαμο να έχει τρυφερές στιγμές με την συμπαίκτρια του Καρολίνα Καλύβα σε απομακρυσμένο σημείο και «κρυφό» σημείο της παραλίας. Όταν εκείνη ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star, ήρθε σε σύγκρουση με τον άλλοτε αγαπημένο της. Η σχέση τους φαίνεται πως μετά την κρίση, αποκαταστάθηκε όμως.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου στο «Πρωινό μας» τόνισε πως: «Ο Μάριος πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά. Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Μπάρτζη. Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο».

«Δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ»

«Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ. Ο Στάθης δεν έφυγε για κάτι που είπα εγώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες. Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, του είπα απλά “δεν έχεις χαιρετίσματα”. Δεν μου είχε πει η Αλεξάνδρα να πω κάτι στον Στάθη» ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου και σε άλλο σημείο είπε πως: «Ο Μαρτίκας βγήκε και έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου. Εγώ δεν είχα σκοπό να ρίξω την ψυχολογία του Στάθη. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Μπάρτζης».