Το μεγάλο πάρτι του J2Us επιστρέφει μετά την ολιγοήμερα παύση λόγω Πάσχα και ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» το πρωί της Παρασκευής (21/04). Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο… αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star αλλά και το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης που θα γίνει σε λίγες μέρες.

«Με το Survivor εγώ δεν ασχολούμαι, ρε! Φέτος είναι ένα ψέμα. Δεν υπάρχει παιχνίδι. Μ’ αρέσει που ο κόσμος πια βλέπει και λέει “αποκλείεται αυτό να είναι έτσι, εκείνο αποκλείεται να είναι έτσι:. Δεν έχει εμπιστοσύνη. Το έχει χάσει το Survivor και είναι κρίμα γιατί εγώ το έχω ζήσει αλλιώς το όνειρο. Πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς πήγαμε εκεί πέρα και χάσαμε 21 κιλά, ενώ άλλοι πάνε και παχαίνουν εκεί πέρα» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Για μένα οι αποβολές δεν έπρεπε να γίνουν γιατί μια τέτοια παραγωγή πρέπει να έχει παντού κάμερες. Δεν πρέπει να κινείται επειδή είπε κάποιος κάτι ή άκουσε κάπου κάτι. Πρέπει να έχεις κάμερες παντού και να το προλάβεις αν δεις ότι έκανε αυτό» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος και πρόσθεσε: «Στην ένωση θα έχει πολλούς τσακωμούς, θα πέσει πολύ θέμα, θα έχει πολύ γέλιο. Τα έχει βαρεθεί αυτά ο κόσμος. Δεν θα πήγαινα ποτέ να τραγουδήσω στην ένωση».

«Αν φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πάνε στο 4%»

Τον Τριαντάφυλλο συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open όμως και ο τραγουδιστής σημείωσε ότι: «Ο Μαρτίκας δεν φεύγει, δεν τον διώχνει η παραγωγή. Ο Μαρτίκας έχει δείξει ότι είναι δυνατός παίκτης, τα λέει καλά κι αν φύγει κι αυτός, θα πάνε στο 4%. Οπότε κα καθίσει ακόμα 1-1,5 μήνα. Μην πάει και στην πεντάδα. Στον τελικό θα πάνε ο Μπάρτζης κι ο Μπόγδανος. Ο Ασημακόπουλος έχει καταλάβει τώρα τι εστί Survivor. Του είχα πει ότι οι Amigos δεν είναι φίλοι και τώρα βλέπεις ότι κανείς δεν είναι με κανένα».

«Ο Βασάλος κι ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής. Δεν μπορούν να φύγουν, ενώ για την Αφροδίτη και την Δαλάκα τους πόνεσε που έφαγαν. Τους έφταιγε η Αφροδίτη, που ήταν παιχτούρα. Μπράβο. Ο κόσμος ό,τι και να βλέπει φέτος, δεν πιστεύει τίποτα. Δεν είναι αληθινό αυτό που βλέπεις. Τον Βασάλο δεν τον αγγίζει κανένας. Δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπέγραψε. Δεν φέρνει νίκες, δεν κάνει τίποτα κι η παραγωγή εκεί τον κρατά. Τα παιδιά της παραγωγής δεν βγαίνουν υποψήφιοι» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.