Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης (20/4) σε γνωστό κέντρο της παραλιακής ο Νίνο και ο Νικηφόρος. Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στην πρεμιέρα και οι δημοσιογράφοι δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον Νίνο για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν η οποία ήρθε στο φως λίγες ημέρες πριν. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση του, όμως είναι γνωστό πως είναι μαζί, ενώ έχουν κάνει και κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής έμοιαζε να αισθάνεται αμήχανα ερωτηθείς να σχολιάσει τη νέα του σχέση, με τους δημοσιογράφους να τον «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις…

«Δεν ξέρω αν θα έρθει να με δει στην πρεμιέρα η Ζόζεφιν. Σταμάτα… », είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε νέα ερώτηση για τη σχέση του, δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά, αυτά είναι πίσω, δεν είναι μπροστά». Μάλιστα ο τραγουδιστής φάνηκε να κοκκινίζει…

«Ήταν κάτι που περίμενες να έρθει στη ζωή σου ή μπήκε ξαφνικά;» ήταν η αμέσως επόμενη ερώτηση που δέχτηκε ο Νίνο με τον ίδιο να απαντά, «Αυτάααα».

Αναφορικά με το αν τον έχει ακολουθήσει ποτέ παπαράτσι σε κάποιο περίεργο μέρος, είπε: «Δεν έχω δει ποτέ. Αν τους δω, τους έχω καλέσει. Κάνω χιούμορ, δεν έχω δει ποτέ».