Μια γυναίκα έχει διπλάσια ευχαρίστηση καθώς, όσο περίεργο και αν ακούγεται, έχει δύο κόλπους. Η 31χρονη Έβελιν Μίλερ αποδέχτηκε τη σπάνια πάθησή της και έγινε δημοφιλής στο OnlyFans, λέγοντας ότι χρησιμοποιεί το ένα όργανό της για «δουλειά» και το άλλο για παιχνίδι με τον σύζυγο της.

Η Έβελιν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με διδέλφη μήτρα το 2011 αφού ένας γυναικολόγος παρατήρησε μια σωματική ανωμαλία κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης σε γυναικολογική κλινική της Αυστραλίας. Η 31χρονη – η οποία είναι μία από τις 2.000 γυναίκες με τη συγκεκριμένη πάθηση ,σύμφωνα με το Scientific American, έχει διπλή μήτρα, δύο σετ ωοθηκών και δύο κόλπους.

Ως έφηβη, η Αυστραλή είπε ότι παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κάτω περιοχή της επειδή το πέος του φίλου της «απλώς χτυπούσε σε τοίχο» όταν προσπάθησαν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Μετά από αυτό «Απέφυγα το σεξ για τόσο καιρό », εξήγησε σε συνέντευξή της στο South West News Service. «Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να κάνουν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το πέος τους στην ουρήθρα μου». «Ένιωθα τόσο πολύ άγχος για το σεξ», συνέχισε.

@evelynuncovered

Negatives of having two v 😭 (also two pap smears)

♬ Why You Asking All Them Questions – Spoken Reasons

«Ζούσα μόνο με τον μπαμπά μου εκείνη την εποχή, οπότε δεν είχα κανέναν στον οποίο θα μπορούσα να πάω και να ρωτήσω. «Η Google δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Ζούσα σε μια απομακρυσμένη φάρμα και είχαμε κυριολεκτικά μόνο dial-up, οπότε δεν μπορούσα να ψάξω τα συμπτώματά μου στο Διαδίκτυο», μεταδίδει η New York Post.

Μετά τη διάγνωσή της το 2011, η Μίλερ άρχισε σιγά σιγά να αποδέχεται την κατάστασή της και αργότερα συνάντησε τον σύζυγό της, Τομ. Λέει ότι δεν μοιράστηκε δημόσια ότι είχε διδέλφυρα μήτρας μέχρι που άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans το 2018 με την υποστήριξη του συζύγου της.

«Το OnlyFans με βοήθησε να συμβιβαστώ επιτέλους με την κατάστασή μου», είπε ενθουσιασμένη η γυναίκα. «Το να δημιουργώ περιεχόμενο και να γοητεύω τους ανθρώπους πολύπλοκα λόγω της κατάστασή μου είναι πραγματικά υπέροχο».

«Ήμουν πάντα περίεργη για τη συγκεκριμένη δουλειά, καθώς εμπλέκονται και άλλοι άνδρες», δήλωσε η Μίλερ. Ωστόσο, όπως είπε «Δεν είναι πραγματικά σαν να απατάς. Έχω έναν κόλπο για… δουλειά και έναν άλλο για παιχνίδι» , ανέφερε η ξανθιά καλλονή.

Η δημιουργός περιεχομένου κερδίζει αυτήν τη στιγμή το απίστευτο ποσό των 1.480 δολαρίων την εβδομάδα μέσω του συνδρομητικού ιστότοπου, λέγοντας ότι το τρελό εγχείρημα έχει «αποδώσει μαζικά». «Οι άνθρωποι είναι πραγματικά περίεργοι», εξήγησε. «Τους αρέσει το γεγονός ότι έχω δύο κόλπους. Μπορεί να ακούγεται άσχημο να το πούμε, αλλά αυτό τους αρέσει».

Επιπλέον, όπως είπε η Μίλερ στο OnlyFans χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα «για να ευαισθητοποιήσει» τον κόσμο σχετικά με τη διδέλφη της μήτρας. «Έχω τόσες πολλές γυναίκες που μου στέλνουν μηνύματα», δήλωσε. «Μερικές αδυνατούν να κάνουν παιδιά, κάτι που είναι αποκαρδιωτικό». Ευτυχώς για τη Μίλερ, κατάφερε να συλλάβει στη δεξιά της μήτρα. Τώρα έχει δύο παιδιά: τον Andrew, 20 μηνών, και τη Georgia, 8 μηνών. «Υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να μείνω έγκυος με δύο μωρά ταυτόχρονα», εξήγησε η μαμά των δύο παιδιών. «Όταν ήμουν έγκυος με το ένα, θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά αν θέλαμε να κάνουμε σεξ στον άλλο κόλπο».

@evelynuncovered

Replying to @sully the superstar

♬ original sound – evelynuncovered

«Υπήρχαν επίσης επιπλοκές μετά τη γέννα», εξήγησε η Μίλερ. «Και τα δύο μωρά μου γεννήθηκαν πολύ μικρά και χρειάστηκε να περάσουν μήνες στην εντατική. Ευτυχώς, είναι καλά τώρα». Τελικά, νιώθοντας σίγουρη και ικανοποιημένη, η Miller δεν σχεδιάζει να σταματήσει να μοιράζεται περιεχόμενο στο OnlyFans και θέλει να συνεχίσει να καταρρίπτει το στίγμα γύρω από την κατάστασή της. «Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την πλατφόρμα και θα παροτρύνω κάθε νεαρή γυναίκα να ελεγχθεί εάν αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά», δήλωσε.