Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2, Art Week προκειμένου να συναντήσει την Λένα Αρώνη τη νύχτα του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα και την διαχείριση της επιτυχίας στην καλλιτεχνική της διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίζα Ρίζου εξομολογήθηκε πως «μετά την συμμετοχή στο X Factor δεν κατάλαβα καθόλου την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και μάλλον έχω μια άρνηση να αποδεχτώ ότι κάποιος έχει τη στιγμή του. Γιατί αυτό αναπόφευκτα θα το ακολουθήσει η πτώση. Δηλαδή θέλω να πω πως όταν κάποιος είναι σε μια κορυφή ή σε μια φοβερή στιγμή, ας το πούμε, δεν μπορεί να παραμείνει εκεί οπότε μετά αναπόφευκτα θα αρχίσει πιθανά μια καθοδική πορεία και νομίζω ότι με αγχώνει όλο αυτό. Δηλαδή πραγματικά δεν έχω αίσθηση».

«Γνωρίζω και νιώθω ότι τα πράγματα πάνε όμορφα και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο καλα για μένα, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη, αλλά δεν θα πω ότι βρίσκομαι σε μια τρέλα πως είμαι «στην καλύτερη μου φάση, μωρό μου». Προσπαθώ να είμαι παρούσα, να τα ζω ωραία και ξέρω η όποια επαγγελματική άνοδος κι αν έρθει θα ακολουθηθεί από μια κάθοδο επαγγελματική»

«Φαντάζομαι πως πριν από 30, 40 χρόνια άλλες τραγουδίστριες και τραγουδιστές ήταν στα πάνω τους και μετά σταμάτησαν να είναι στα πάνω τους» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρίζα Ρίζου στην πολιτιστική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.