Στην προσωπική της ζωή αλλά και σε θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Breakfast@Star το πρωί της Τετάρτης (29/03) ενώ ρωτήθηκε και για την πρόσφατη τοποθέτηση της Έλενας Παπαρίζου περί άφυλων παιδιών όταν γεννιούνται.

«Εμένα πάντα οι σχέσεις μου μαγείρευαν και με συντηρούσαν σε αυτή τη ζωή. Στο σπίτι φιλοξενώ τον πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια και είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, ο κολλητός μου. Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, απλά τα φτιάξαμε με άλλους», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Χειρδάρη και στη συνέχεια είπε για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη: «Γιατί να παντρευτεί η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Είναι στο πικ του έρωτά τους… αυτό κρατάει δύο χρόνια. Γιατί να βιαστούν να κάνουν γάμο»;

«Η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρει σεξουαλική εκπαίδευση λόγω Σουηδίας και μιλάει σε ανθρώπους (σ.σ. στην Ελλάδα) που δεν έχουν σεξουαλική εκπαίδευση, άρα δεν έχουν γνώση. Φυσικά και ξεκινούν άφυλα τα παιδιά, στην πραγματικότητα έχει δίκιο. Πού να καθίσει τώρα να εξηγήσει στους ανθρώπους, προτίμησε να πει συγγνώμη», ανέφερε η Ειρήνη Χειρδάρη.

Η παρέμβαση στην εκπομπή και οι αιχμές για το μοντάζ

Την συνέντευξη της Ειρήνης Χειρδάρη σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής του Star Channel, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβασή της.

«Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση, γιατί πολλές φορές με το κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγαίνει τελείως διαφορετικό από αυτό που είπαμε», είπε αρχικά η Ειρήνη Χειρδάρη στην τηλεφωνική της παρέμβαση αφήνοντας αιχμές για την εκπομπή.

«Τα παιδιά γεννιούνται άρρεν ή θύλη, αλλά δεν σημαίνει ότι ο εγκέφαλος συμφωνεί. Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, στο κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγάζετε άλλο. Προσέξτε το αυτό. Και για τις σπουδές μου…» είπε μεταξύ άλλων η sex coach.

Η Ελένη Χατζίδου, που έμεινε σιωπηλή στη μεγαλύτερη διάρκεια της παρέμβασης της Ειρήνης Χειρδάρη, είπε μετά: «Κοιτάξτε, πολύ καλά έκανε και τοποθετήθηκε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει που λένε ότι κόβουμε και ράβουμε και βγάζουν άλλα νοήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε όλο το κομμάτι της συνέντευξης, ακόμα και αυτό που κόπηκε για να καταλάβει και ο κόσμος μόνος του».

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε από την πλευρά του: «Ποτέ μα ποτέ δεν κόβεται και δεν ράβεται τίποτα με σκοπό να νιώσει κάποιος άβολα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τώρα, αν κάποιος ακούει κάτι και εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του, μπορεί να μην έχει τόση εξοικείωση με την κάμερα ή να μην καταλαβαίνει το πώς θα ακουστεί, είναι μια άλλη ιστορία».