Η Kristina Parks Fernandez είναι από «σίδερο»… και καταφέρνει εκτός από το να τονώνει την αυτοεκτίμησή της, να αυξάνει και τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η μαμά από την Καλιφόρνια από τότε που την άφησε ο σύζυγός της αναγκάστηκε να μεγαλώνει τα τρία της παιδιά μόνη. Το bodybuilding την έσωσε με περισσότερους από έναν τρόπους.

Μετέτρεψε το πάθος της για το γυμναστήριο σε μια ακμάζουσα επιχείρηση φετίχ και τώρα βγάζει από 14.000 δολάρια έως 20.000 δολάρια το μήνα, επιδεικνύοντας τους μύες της στο OnlyFans.

Η 42χρονη Fernandez έχει δικέφαλους 16 ιντσών. Ζυγίζει 82 κιλά, με σχεδόν 42 από αυτά να είναι μύες. «Έμαθα άσχημα πράγματα για τον άντρα μου. Αυτό με οδήγησε να εργαστώ για να υποστηρίξω τα παιδιά μου, όταν εξαφανίστηκε», εξήγησε ο Fernandez στο Media Drum World. «Κάνω κυρίως βίντεο για φετίχ μυών. Όλα μέσα στα όριά μου. Δεν κάνω πορνό βίντεο με σεξουαλικές πράξεις όπως οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι κάνουν οι OnlyFans» πρόσθεσε σχετικά με τη διαδικτυακή της πλατφόρμα. «Η δική μου βασίζεται στη δύναμη, την ομορφιά και τη δύναμή μου μαζί με τα φετίχ της μυϊκής μάζας και της κυριαρχίας».

Η μαμά τριών παιδιών αποκάλυψε επίσης ότι έχει από 600 έως 1.000 συνδρομητές στη σελίδα της. Μετά τη συνάντησή της με τον πρώην σύζυγό της, οι προσπάθειές της στην οθόνη «την ώθησαν» να αφοσιωθεί πλήρως στο σώμα της. «Αυτό με ώθησε να βουτήξω βαθύτερα στο bodybuilding που με οδήγησε στη ζωή των μυϊκών φετίχ, που με οδήγησε στο OnlyFans», είπε για τη δουλειά της.

Για όσους ζουν κάτω από ένα ροκ της ποπ κουλτούρας, το OnlyFans είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομές που επιτρέπει στους δημιουργούς να δημιουργούν και να χρεώνουν το περιεχόμενό τους. Χρησιμοποιείται από διαφορετικούς δημιουργούς, αλλά οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για να μοιράζονται σέξι περιεχόμενο. Ωστόσο, η μαμά υποστηρίζει ότι δεν κάνει πολλά παράξενα αιτήματα, όπως να σπάει πράγματα, να σπάει φρούτα ή να δείχνει γυμνή κάτω από τη μέση.

«Θα έλεγα ότι ζω έναν άνετο τρόπο ζωής, δεν αγχώνομαι για τα χρήματα», είπε ο Fernandez. «Τα παιδιά μου θέλουν πολλά, αλλά δεν τους χαλάω χατίρι, αλλά μπορούν να κάνουν διασκεδαστικά ταξίδια και φροντίζω να έχουν όλα όσα χρειάζονται και να καλύπτονται όλες οι δραστηριότητες και τα αθλήματα που θέλουν να παίξουν». Μεγαλώνοντας στο Κάλι, η Fernandez παραδέχτηκε ότι δεχόταν bullying ως παιδί. Όταν έγινε 8 ετών, αποφάσισε να στραφεί στο γυμναστήριο για να δημιουργήσει αυτό που αποκαλούσε «μια πανοπλία». Όμως παρά τις προπονήσεις της, αργότερα ανέπτυξε μια ανθυγιεινή σχέση με το φαγητό, μεταδίδουν οι New York Post.

Εξήγησε ότι «ξεχνούσε συχνά να φάει» και έτρωγε και έπινε υπερβολικά, καταναλώνοντας μερικές φορές περισσότερες από 3.000 θερμίδες σε μια μέρα. Αλλά όταν η Fernandez ήταν 35 ετών, αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα και άρχισε να ξυπνάει κάθε μέρα στις 4 π.μ. να τρώει και να γυμνάζεται. Αυτό την οδήγησε εκεί που είναι τώρα…

«Μόλις ξεκίνησα το ταξίδι μου για να αποκτήσω φόρμα, είχα εθιστεί στο να βλέπω αποτελέσματα και να νιώθω καλύτερα από ποτέ», εξήγησε. «Όλες μου οι ανασφάλειες μειώνονταν σιγά σιγά».

Η Fernandez είπε ότι τρώει έξι γεύματα την ημέρα, περίπου 2.000 θερμίδων. Μερικά βασικά στοιχεία στη διατροφή της περιλαμβάνουν πλιγούρι βρώμης, αυγά, βούτυρο αμυγδάλου, κοτόπουλο, γαλοπούλα, γλυκοπατάτες και άλλα. Στο γυμναστήριο, προπονείται με μεγάλα βάρη.

Η bodybuilder πρόσθεσε επίσης ότι δεν χάνει ποτέ προπόνηση. Είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο ζωής της, καθώς της επιτρέπει να φροντίζει τα παιδιά της με πλήρη απασχόληση. «Δεν εξαρτώμαι από κανέναν άντρα, ακόμα και να τον αγαπώ», παραδέχτηκε.