Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο Ίλον Μάσκ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Musk» είναι ο βραβευμένος με όσκαρ Άλεξ Γκίμπνεϊ, ενώ η εταιρεία παραγωγής είναι η Jigsaw Productions της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

Όπως αναφέρθηκε κατά την ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων, θα πρόκειται για μια «αξιόπιστη και χωρίς ωραιοποιήσεις μελέτη» για τον πολυδισεκατομμυριούχο επιχειρηματία τεχνολογίας και διευθύνοντα σύμβουλο των Tesla, SpaceX και Twitter.

Απαντώντας με ένα tweet, ο Μασκ έγραψε «είναι στημένο». Κατηγόρησε μάλιστα τον σκηνοθέτη για εσκεμμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της εικόνας του.

«Πώς μπορείς να ξέρεις;» απάντησε ο Γκίμπνεϊ, καθώς το ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. «Εργάζομαι για αυτήν την ταινία συνεχόμενα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτήν την εξαιρετική ομάδα που εργάζεται μαζί μου. Προχωράμε εμπρός!», πρόσθεσε.

Η ιδρύτρια της Closer Media, εκ των παραγωγών του νοκιμαντέρ, Τζανγκ Σιν, πρόσθεσε: «Τώρα είναι η στιγμή για ένα λεπτομερές πορτρέτο του Ίλον Μασκ, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της εποχής μας».