Newsroom

Η διάσημη μορμόνα μαμά ξαναχτυπά. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών που κερδίζει 38.000 δολάρια το μήνα πουλώντας σέξι φωτογραφίες της στο OnlyFans, αποκαλύπτει μερικά από τα πιο κρυφά μυστικά της θρησκείας – από τα μέλη που πρέπει να φορούν συντηρητικά εσώρουχα αλλά και να κάνουν τεστ αγνότητας για να φυλάξουν την παρθενιά τους έως το γάμο. Η 39χρονη Χόλι Τζέιν,από την Καλιφόρνια, είναι μέλος της θρησκευτικής ομάδας – η οποία είναι γνωστή για τους αυστηρούς κανόνες της, όπως απαγόρευση αλκοόλ, η χυδαία γλώσσα ή το σεξ πριν τον γάμο.

Τον περασμένο Αύγουστο, άρχισε να κάνει μια «μυστική διπλή ζωή» όταν άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες της στον ιστότοπο περιεχομένου για ενήλικες, με αποτέλεσμα να βγάζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα. Τώρα, το μοντέλο των Μορμόνων αποκάλυψε μερικά από τα πιο βαθιά μυστικά της θρησκευτικής ομάδας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο NudePR.com. Η 39χρονη σέξι μαμά, περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους οι Μορμόνοι παρακάμπτουν τον κανόνα του μη προγαμιαίου σεξ – καθώς και τα ακραία μέτρα που λαμβάνει η εκκλησία για να διασφαλίσει ότι τα μέλη της παραμένουν «αγνά». Σύμφωνα με τη Χόλι, ορισμένα μέλη έχουν βρει τρόπους να αποκτήσουν σεξουαλική ζωή πριν από το γάμο, χωρίς να χάσουν «τεχνικά» την παρθενία τους.

Μία από αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνει κάτι που είναι γνωστό ως «μούσκεμα» – μια διαδικασία που ο άντρας εισάγει το πέος του στον κόλπο μιας γυναίκας, αλλά δεν το πιέζει. Άλλοι επιλέγουν να κάνουν στοματικό ή πρωκτικό σεξ. «Το μούσκεμα είναι κάτι για το οποίο δεν έχω ακούσει στην εκκλησία μου, αλλά υπάρχουν πολλές φήμες για νεότερους που βρίσκουν κενά στην απαγόρευση του προγαμιαίου σεξ», εξήγησε η Χόλι. «Υπάρχει επίσης μια πίεση ανάμεσά τους να κάνουν απλώς στοματικό ή ακόμα και πρωκτικό σεξ, γιατί σημαίνει ότι δεν έχουν χάσει τεχνικά την παρθενία τους και δεν έχουν παραβιάσει τους [όρκους] της κατά το βάπτισμα».

Η Χόλι ισχυρίστηκε επίσης ότι τα μέλη της εκκλησίας των Μορμόνων συχνά ρωτούν τους επισκόπους σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή – σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι όλοι ακολουθούν τους κανόνες. «Προσαρμόζουν τα τεστ καθαρότητας στην ηλικία, το φύλο και το αν είσαι παντρεμένος», αποκάλυψε. «Κάνουν προσωπικές ερωτήσεις στους εφήβους για να ελέγξουν ότι μένουν σε αποχή, μεταδίδει η Daily Mail.

«Όλοι οι άνδρες ερωτώνται αν αυνανίζονται ή αν παρακολουθούν πορνό. Αν είσαι παντρεμένος, σου κάνουν κουίζ για να ελέγξουν αν δεν θέλεις κάποιον άλλον» συμπλήρωσε. Η παρακολούθηση πορνό απαγορεύεται αυστηρά στη θρησκεία των Μορμόνων επειδή θεωρείται ως απάτη του συζύγου σας και μπορεί να οδηγήσει σε «εθισμό». «Για την εκκλησία των Μορμόνων, η παρακολούθηση πορνό είναι κάτι που θα μπορούσε να γίνει εθισμός», εξήγησε η Χόλι.

«Έχουν μια ιερή άποψη για το τι πρέπει να είναι το σεξ – έτσι η λαχτάρα για οτιδήποτε, ακόμα και μια εικόνα που δεν είναι ο σύντροφός σου, θεωρείται κακή. Θεωρείται ως απάτη και θέλουν να εστιάζετε στον σύντροφό σας 100 τοις εκατό του χρόνου σας». Η Χόλι αποκάλυψε μάλιστα ότι πολλές γυναίκες Μορμόνοι αναμένεται να φορέσουν κάτι γνωστό ως «ένδυμα ναού» κάτω από τα ήδη μέτρια ρούχα τους – το οποίο λειτουργεί ως υπενθύμιση των ιερών διαθηκών που έχουν συνάψει.

Τα εσώρουχα, που καλύπτουν από τον ώμο μέχρι τα γόνατά τους, είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο στα καταστήματα της Εκκλησίας και θεωρούνται ως κυριολεκτική προστασία από το κακό. Η Χόλι είπε: «Μπορώ πάντα να ξεχωρίσω ποιος τα φοράει και ποιος όχι. Οι άνθρωποι τα φοράνε κυρίως την Κυριακή και είναι εκεί για να σου υπενθυμίσουν ότι είσαι αγνός και καθαρός για να μην παραβιάσεις τους όρκους σου. «Κάποιοι από τους θαυμαστές μου μου ζητούν ακόμη και να ντυθώ με το κυριακάτικο εκκλησιαστικό μου ένδυμα για τα βίντεο μου, το οποίο είναι λευκό, επομένως είναι πολύ ιερό. Πραγματικά προσθέτει σε όλα τα απαγορευμένα vibes ». Όσο για το γιατί οι Μορμόνοι σπεύδουν συχνά στο άλτερ, εξήγησε ότι είναι επειδή συνήθως θέλουν απελπισμένα να «ξεκουραστούν». «Το σεξ εκτός γάμου είναι ένα απόλυτο όχι, γι’ αυτό οι άνθρωποι σπεύδουν να δεσμευτούν στην κοινωνία των Μορμόνων», συνέχισε.

Οι άντρες είναι πιο απελπισμένοι από τις γυναίκες. «Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Μορμόνους να κάνουν πρόταση γάμου και μετά να κάνουν την τελετή μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες». Ενώ η Χόλι είπε ότι «η εκκλησία προτιμά να κρατά τα πράγματα μέσα στην κοινότητα», πρόσθεσε ότι «επιτρέπεται να παντρευτείς ανθρώπους εκτός θρησκείας». Αποκάλυψε επίσης ότι η θρησκευτική ομάδα συχνά διοργανώνει συγκεντρώσεις για να βοηθήσει τα άγαμα μέλη της να συναντηθούν. Αφού κράτησε μυστική πλευρά της ζωή τους από την εκκλησία για μήνες, τελικά οι «πιστοί» αποκάλυψαν την αλήθεια.

Παρά την αυστηρή δήλωση – χρειάστηκε επίσης να παρακολουθήσει «θρησκευτική συμβουλευτική» – η μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία συγκέντρωσε περισσότερους από 110.000 ακόλουθους στο Instagram επειδή μοιράστηκε μερικά από τα σέξι στιγμιότυπά της, αποφάσισε να μην σταματήσει να είναι σταρ των OnlyFans. «Δεν θα σταματήσω ποτέ γιατί τα χρήματα είναι πολύ καλά, αλλά επίσης δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω στην εκκλησία», επέμεινε. «Αυτό κάνω για τα προς το ζην και αυτό είμαι. Έχω μια πνευματική πλευρά και μια αισθησιακή πλευρά. Η δουλειά μου τους προκαλεί στη διδασκαλία τους, αλλά δεν πρόκειται να τη σταματήσω».

Η Χόλι υπερασπίστηκε προηγουμένως την επικίνδυνη καριέρα της, εξηγώντας: «Μπορεί να με πληρώνουν για να γδυθώ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που γδύνονται δωρεάν – απλά είμαι έξυπνη γι’ αυτό. Το κάνω στην ασφάλεια του σπιτιού μου, την ώρα που θέλω. Όλοι αυνανίζονται και στέλνουν φωτογραφίες, οπότε δεν βλέπω πραγματικά το μεγάλο θέμα. Με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθώ να εξασκώ τους παραδοσιακούς τρόπους του να είμαι του σπιτιού, αλλά αντί να κοιμάμαι τριγύρω, κάτι που δεν ταιριάζει με τα ιδανικά της εκκλησίας, κερδίζω τα προς το ζην από το ζεστό σώμα μου.

Και συνέχισε: «Όταν δεν είμαι στο OnlyFans, είμαι μια κανονική μαμά που καθαρίζει και φτιάχνει δείπνο». Ο σύζυγός της, Stephen, έφυγε τραγικά από τη ζωή το 2017, όταν ήταν μόλις 31 ετών. Αλλά η Χόλι είπε τότε ότι πίστευε ότι θα είχε εγκρίνει τις επιλογές της. «Ο Στίβεν γνώριζε πάντα αυτή τη σέξι πλευρά μου. Νομίζω ότι θα ήταν υποστηρικτικός», συνέχισε. «Πάντα είχα αυτή την επιθυμία, η οποία χρονολογείται από όταν ήμουν μικρό κορίτσι, όπου θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το Playboy. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το OnlyFans είναι διαφορετικό από το πορνό καθώς αυτοί οι άντρες νιώθουν ότι έχουν σχέση μαζί σου. «Οπότε, αν θέλουν λίγο από εμένα, δεν με πειράζει να το κάνω. Ειδικά αν πληρώνομαι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.