Σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση εντοπίστηκαν μαζί, να συζητάνε χαλαρά στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου. Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών βάζει ένα τέλος στη χρόνια μεταξύ τους κόντρα, για την οποία, όλα αυτά τα χρόνια, είχαν ειπωθεί και γραφτεί πολλά.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, «Το Πρωινό», «οι δύο τους έχουν κάτσει σε ένα καναπέ και μιλάνε σε πολύ καλό κλίμα, χτες το βράδυ, σε σπίτι πολύ γνωστού δικηγόρου. Χάρηκαν που τα βρήκανε, ήταν σε καλό κλίμα, γέλασαν, τα είπαν, νομίζω ότι κατάλαβαν πως αυτή η κόντρα πιθανόν και να είναι ένα πινγκ πονγκ για τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Και οι δύο δέχτηκαν να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία και επέλεξαν τη δική μας εκπομπή για να αποκαλύψει το ντοκουμέντο της συμφιλίωσης».

Υπενθυμίζεται πως την εποχή που το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», της σατιρικής εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου που μεσουρανούσε στη νυχτερινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο παρουσιαστής συνήθιζε να σατιρίζει καυστικά διάφορα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν και η Μιμή Ντενίση, το όνομα της οποίας δεν έλειπε σχεδόν από κανένα επεισόδιο της εκπομπής. Τότε, οι φήμες για τη μεγάλη κόντρα που υπήρχε μεταξύ τους είχαν πάρει φωτιά. Τώρα, όμως, όλα αυτά φαίνεται πως έχουν μείνει στο παρελθόν, καθώς όπως είχε δηλώσει και η ίδια η Ντενίση τον τελευταίο καιρό, «δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Λαζόπουλο».