Υπάρχουν και αυτοί που πάνε ακάλεστοι σε γάμους… Κάποιοι που δεν ήταν καλεσμένοι βρήκαν έναν τρόπο να παρακολουθούν το μυστήριο γνωστών τους ούτως ή άλλως – ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα. Όπως μεταδίδει η New York Post, μια ομάδα φίλων νοίκιασε μια βάρκα για να δει το αγαπημένο της ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου στη λίμνη Tahoe, με ένα τολμηρό κόλπο που έγινε viral στο TikTok συγκεντρώνοντας 3,9 εκατομμύρια προβολές σε μία εβδομάδα.

Η Shelby και ο Justin Ernst, από την Ιντιάνα, επέλεξαν έναν κλειστό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2022, κάτι που σήμαινε ότι η περιορισμένη λίστα καλεσμένων τους απέκλειε μερικούς από τους πιο στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους. «Είχαμε προσκαλέσει περισσότερους για το Σαββατοκύριακο από ό,τι επέτρεπε η χωρητικότητα του σκάφους», είπε το ζευγάρι στο Newsweek.

«Το κάναμε αυτό γιατί ήταν μια γιορτή για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, η τελετή ήταν μόνο δύο ώρες» πρόσθεσε το ζευγάρι. Αν και αρκετοί φίλοι δεν ήταν προσκεκλημένοι στην τελετή, τέσσερις αποφασισμένοι φίλοι έκαναν το καθήκον τους για να μη χάσουν τη στιγμή που το ζευγάρι είπε: «Δέχομαι».

Το βίντεο δείχνει τους νεόνυμφους να επιβιβάζονται σε μια βάρκα με πολύ κοντινούς προσκεκλημένους, όταν στη συνέχεια βλέπουν τους απρόσκλητους φίλους τους να περνούν με μια ενοικιαζόμενη βάρκα κατά μήκος της λίμνης και να σκάνε σαμπάνια για να γιορτάσουν το γεγονός από μακριά.

Οι νεόνυμφοι βρήκαν την αφοσίωση των φίλων τους, μια πολύ γλυκιά κίνηση. «Γελάσαμε και μας άρεσε κάθε δευτερόλεπτο. Το έκαναν τέλεια. Κυρίως, το πάρτι με τις σαμπάνιες». Η φωτογράφος γάμου, Elsa Boscarello, γνωστή και ως @elsaboscarello στο Tiktok, δημοσίευσε τις viral στιγμές από την τελετή που τράβηξαν την προσοχή πολλών.

«Τι ωραία, που οι φίλοι κατάλαβαν την κατάσταση και δεν την πήραν προσωπικά. Αυτό είναι φιλία», επαίνεσε ένας σχολιαστής. «Εννοείς, αντί να προσβληθούν, δημιούργησαν μια διασκεδαστική ανάμνηση χωρίς να τους καταστρέψουν τη μέρα. Άγρια ιδέα», ειρωνεύτηκε ένας άλλος.

Κι ενώ μερικοί άνθρωποι θαύμασαν τους φίλους του ζευγαριού, άλλοι ήταν εντελώς αντίθετοι με την απόφασή τους. «Δεν θα πάω πουθενά αν δεν με καλούν», είπε ένας επικριτής. «Θα ήμουν σε ένα εστιατόριο και θα έπινα, με ανθρώπους που με ήθελαν πραγματικά» συμπλήρωσε ένας άλλος.

Μόλις οι νεόνυμφοι και εκλεκτοί προσήλθαν, πέρασαν το βράδυ γλεντώντας σε μια μοναδική δεξίωση με όλους τους καλεσμένους. «Τους πήραμε όλους στο Airbnb μας μετά το σκάφος για ένα πάρτι με πίτσα και ντόνατ», είπαν.