Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ συνεχίζει να προσφέρει… πικάντικες λεπτομέρειες με εκπομπή από την Αργεντινή να αποκαλύπτει πως είχε… βαφτίσει η Κολομβιανή ποπ σταρ τη νυν σύντροφο του άλλοτε συζύγου της, Κλάρα Τσία, όταν την πρωτογνώρισε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ρομπέρτο Αντολίν, που μίλησε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Mitre Live του σταθμού του Μπουένος Άιρες, Radio Mitre, με παρουσιαστή τον διάσημο Αργεντινό μουσικό Χουάν Ετσεγκόγεν, η Κολομβιανή σουπερστάρ είχε ένα υποτιμητικό χαρακτηρισμό για την Κλάρα Τσία, τη σύντροφο του Πικέ, με τον οποίο χώρισαν το καλοκαίρι έπειτα από 12 χρόνια σχέσης.

«Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Τσία ως ασκούμενη» στην εταιρεία Kosmos του Πικέ και, σύμφωνα με τον Αντολίν, η τραγουδίστρια εξεπλάγη όταν έμαθε την απιστία του συντρόφου της μαζί της. «Ήταν μία απόλυτη έκπληξη» είπε ο δημοσιογράφος, όπως αναμεταδίδει η ιστοσελίδα as.com.

«Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, επειδή την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε νεκρό κουνουπάκι» και τη θεωρούσε «σιγανό ποταμάκι» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Κλάρα Τσία ήταν ένα πρόσωπο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα ποτέ δεν είδε κίνδυνο σ’ αυτήν, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι».

Σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Αντολίν, ήταν η Clara Chía αυτή που πίεσε τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα για να δημοσιοποιήσει την είδηση ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει: «Όταν ξεκίνησε η σχέση με την Chía, εκείνη φαίνεται πως του είπε: “Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μια, ούτε άλλη σχέση ή ούτε άλλη μια απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα».

Τότε, ο Πικέ απαίτησε από τη Σακίρα να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις του διαζυγίου τους, αφού όπως έχει παραδεχθεί ο δικηγόρος του είχαν χωρίσει πολύ προτού γίνει γνωστή η είδηση.