Αν έχει αλλάξει γνώμη για την σειρά «Maestro» και τα καυστικά σχόλια που είχε κάνει πρόσφατα, ρωτήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος σε βραδινή του έξοδο. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν έχει αλλάξει γνώμη καθώς θεωρεί πως υπάρχει γραμμή γύρω από τα τηλεοπτικά πρότυπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σημείωσε πως: «Δεν βλέπω γενικά τηλεόραση, γιατί δεν έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη σειρά Maestro. Είχα πρόβλημα με κάποια μηνύματα, κάποιες βασικές σταθερές αξίες όπως είναι το αντρικό και το γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας και το πρότυπο της μητέρας και του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε. Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα, αν καθοδηγείται από κάπου υψηλότερα δεν το γνωρίζουμε, πάντως υπάρχει αυτή η τάση, να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα και τα πρότυπα».

«Δεν χρειάζεται πια να βλέπεις τηλεόραση. Έχω το κινητό μου και βλέπω στη ροή των νέων μου ότι υπάρχει στην επικαιρότητα. Την σειρά της γυναίκας μου την βλέπουμε στο tablet, καμιά φορά, αλλά επειδή μεγαλώνουμε παιδιά και θέλουμε να μην είναι μπροστά σε μια οθόνη κολλημένα επιλέξαμε εδώ και δέκα χρόνια που είμαστε μαζί να έχουμε οθόνη τηλεόρασης στο σπίτι» πρόσθεσε, επίσης ο τραγουδιστής στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.