Θύμα του revenge porn έχει πέσει η γνωστή influencer, Έλενα Κρεμλίδου και αποκάλυψε ότι έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας στο pod.gr, καλεσμένη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο όταν πήρα την πρώτη απειλή» είπε.

Και συνέχισε: «Να μην ενδώσουμε στις απειλές. Δεν πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας, άλλος είναι ο θύτης, άλλος χρησιμοποιεί κάτι που το στέλνουμε είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλον και δεν το στείλαμε για να προξενήσουμ πόνο και κακό. Τα κορίτσια να το συζητήσουμε με όποιον νιώθουν οικεία και να έρθουν σε επαφή με τη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος».

Καταλήγοντας η Ελένη Κρεμλίδου έδωσε συμβουλές στα κορίτσια που έχουν υπάρξει θύματα του εκδικητικού πορνό. «Να κρατήσουν screenshot τα πάντα, το link του προφίλ γιατί όλα θα βοηθήσουν. Αξίζει να το διεκδικήσεις, θέλει γερό στομάχι. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί είχαμε διάφορους θύτες. Εάν λες την αλήθεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Θέλει γερό στομάχι».