Η κακοκαιρία «σφυροκόπησε» τη χώρα τις τελευταίες ώρες και πολλές περιοχές της Αττικής έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για κάποιες ώρες.

Ανάμεσα στα σπίτια που έμειναν χωρίς ρεύμα ήταν και εκείνα της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και τα νεογέννητα μωρά τους.

Η influencer από τη Θεσσαλονίκη δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού τους στα βόρεια προάστια, όπου είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φωτίζει με φακό του το σαλόνι τους, που δεν είχε ρεύμα.

Ψύχραιμη η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, όσο ο γιος τους κοιμόταν δίπλα τους.

Το ζευγάρι στη συνέχεια αποφάσισε να ανάψει το τζάκι περνώντας έτσι μια… ρομαντική βραδιά, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη, φάνηκε να είναι αρκετά ανήσυχη, καθώς στην κατάψυξη έχει αποθηκεύσει αρκετό από το γάλα της για τη νεογέννητη κόρη της.

«Δεν είναι από ρομαντισμό, είναι που δεν έχουμε ηλεκτρισμό», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση η Μαίρη Συνατσάκη.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου, θα κάνω σε όλους μήνυση. Περιμένω να περάσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω κάβα», ήταν η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη όσο στο σπίτι της είχαν διακοπή ρεύματος.