Αναμφισβήτητα η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο και το μήλο που θα πέσει; Κάτω από τη μηλιά… Κατά μάνα κατά κύρη λέμε στην Ελλάδα και εδώ ταιριάζει γάντι καθώς η κόρη διάσημης ηθοποιού, της μοιάζει εκπληκτικά. Η 18χρονη Ντεβά Κασέλ βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της και η Μπελούτσι είναι υπερήφανη.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως υιοθετεί το στιλ της διάσημης μητέρας της Μόνικα Μπελούτσι και έκανε τα μαλλιά της, όπως το είχε και εκείνη σγουρό πριν πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν ζευγάρι με τον πατέρα της Βενσάν Κασέλ. Η 18χρονη δεν επέλεξε την υποκριτική, όπως η μαμά της αλλά βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας καθώς ασχολείται με το μόντελινγκ. Μάλιστα, το νεαρό κορίτσι έχει ήδη κάνει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας.

Η Ντεβά Κασέλ, ξεχώρισε για το ταπεραμέντο της, που προφανώς το απέκτησε από τη μαμά της, στην επίδειξη μόδας του Dior που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Rodin τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Η νεαρή κοπέλα παρακολούθησε το σόου ως θεατής και για την περίσταση επέλεξε μια μακριά μάξι φούστα την οποία συνδύασε με ένα διάφανο τοπ. Το σύνολο ολοκλήρωσε φορώντας ένα μακρύ παλτό το οποίο άφηνε τον ένα της ώμο ακάλυπτο. Η Μόνικα Μπελούτσι περήφανη για την κόρη της ανέβασε φωτογραφία της κόρης της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την εμφάνισή της στην επίδειξη του διάσημου οίκου μόδας.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αποθεωτικά με πολλούς χρήστες να γράφουν το πόσο πολύ μοιάζει στη μητέρα της.