Ο Σάια ΛαΜπεφ περπάτησε στους δρόμους της Ατλάντα ντυμένος γυναίκα μιας άλλης εποχής και φυσικά δεν τον αναγνώρισε κανείς. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που αγαπήθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στα «Transformers» φόρεσε χρυσές γόβες αλλά και ένα αποκαλυπτικό λευκό φουστάνι.

Ο 36χρονος ηθοποιός περπάτησε ανέμελος, με ένα λευκό φόρεμα και με χρυσά κοσμήματα στα χέρια, στον λαιμό, στη μέση και το κεφάλι, ενώ φορούσε και μια εντυπωσιακή χρυσή ζώνη. Ο ΛεΜπάφ, φαίνεται να κρατά ένα χρυσό τσαντάκι και να έχει βαμμένα μαύρα τα νύχια του για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του. Όπως ήταν φυσικό, οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το πρόσωπό του επίσης άλλαξε καθώς αλλοιώθηκε με τη χρήση καλλυντικών και μακιγιάζ. Τα φρύδια του εξαφανίστηκαν, ενώ στα μάτια του τοποθετήθηκαν ψεύτικες βλεφαρίδες.

Κάτω από το χρυσό του στέμμα, πρόσθεσε τρέσες για να ενισχύσουν το τριχωτό της κεφαλής του, δημιουργώντας συνολικά ένα αποτέλεσμα που θύμισε αρχαία Ελληνίδα. Εντύπωση επίσης προκαλεί και το αποκαλυπτικό σκίσιμο του φορέματος, που άφησε εκτεθειμένα στη θέα του κοινού του, τα αποτριχωμένα πόδια του.

Όλα αυτά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Megalopolis» του Φράνσις Φόρντ Κόπολα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία  ακολουθεί τη ζωή ενός αρχιτέκτονα, ο οποίος ξεκινά το «ταξίδι» του, για να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη, μετά από μια καταστροφή.