Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το εάν θα συνεργαζόταν με κάποιον που προέρχεται από ριάλιτι και εισέρχεται στο χώρο της υποκριτικής, δίχως να έχει την απαραίτητη κατάρτιση.

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν ξεκάθαρη. «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση» σημείωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής: «Για μένα, από όλα αυτά, από τη στιγμή που δέχτηκε να μιλήσει στις κάμερες για 10 λεπτά, ευγενέστατος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με τον δικό του τρόπο, δεν σηκώθηκε να φύγει, ήταν έξω, έκανε κρύο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, από τη στιγμή που έγινε αυτή η ερώτηση θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί σχετικά με το απολυτήριο λυκείου.
Δεν είναι δυνατόν ένας Γιάννης Μπέζος, ένα τέτοιο κεφάλαιο, ένας τέτοιος ηθοποιός, σε αυτές τις ερωτήσεις να μην κάνει νύξη για το απολυτήριο λυκείου με μια τέτοια ερώτηση. Περίμενα ότι σε μια τέτοια ερώτηση θα απαντήσει, σχετικά με αυτό που είναι ένα πλήγμα για τους ηθοποιούς και δεν είναι καθόλου ωραίο».