Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μίλησε για το επερχόμενο My Style Rocks και τις φήμες πως ήταν σε συζητήσεις για να βρεθεί στο νέο του κύκλο αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χάρηκα πολύ για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks γιατί είναι τρεις άνθρωποι πολύ καλοί, δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και θα τα πάνε πολύ καλά. Εγώ δεν συζήτησα ποτέ για το My Style Rocks, δεν θα με ιντρίγκαρε να είμαι μαζί με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή. Μου αρέσει να κάνει η κάθε μία τη δουλειά της έτσι όπως μπορεί και να είμαστε αγαπημένες στο υπόλοιπο».

«Η Δανάη έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτο που θέλει το κορίτσι και εκφράζεται πάρα πολύ ωραια. Σέβομαι πολύ τα ελληνικά της, γιατί είναι ένα κορίτσι που ξέρει καλά ελληνικά ευτυχώς και δεν μπορώ εγώ να πω κάτι άλλο. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να δείτε τι κάνετε και τι ρωτάτε».

«Είναι δικαίωμα του κάθε δημοσιογράφου να ρωτήσει κάτι και του ανθρώπου, που συνεντευξιάζεται, να απαντήσει κατάλληλα. Δεν μπορώ εγώ να πάρω άλλη θέση» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.