Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη γνωριμία του με τη γυναίκα του, Λίνα Πρίντζου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός, γνώρισε την σύζυγό του στην τράπεζα την οποία και ήταν πελάτης και έκτοτε έβρισκε δικαιολογίες προκειμένου να την βλέπει πιο συχνά.

«Η γιαγιά της μου είπε “Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη”. Δούλευε στην τράπεζα και κάποια στιγμή που ήμουν πελάτης μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο…Μαθαίνεις σιγά σιγά για τον άλλον για τη ζωή του. Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε “Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;”. Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές και ήταν στο φοβερό διάστημα που έλεγα “μήπως να αγοράσω αυτή την μετοχή;”. Και της είπα “μου στοίχισες πάρα πολύ”. Το 2009 έγινε όλο αυτό, είχε φύγει το χρηματιστήριο τότε. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε πώς συμβαίνουν τα πράγματα αλλά καταλαβαίνουμε αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Και περιμένεις μπορεί και μήνες και χρόνο αλλά ξέρεις ότι θα έρθει την σωστή στιγμή. Η Λίνα μου είχε πει ότι με είδε πρώτη φορά στο “Μόλις χώρισα” το 1999 και μιλούσα μόνο ισπανικά και όταν με είδε, είπε: “Αυτός εάν δεν είναι Ισπανός, είναι τεράστιο ταλέντο”.

Η Λίνα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Είναι ένα πλάσμα που είναι βουτηγμένη μέσα στην καλοσύνη, στην αγνή αγάπη για τους ανθρώπους, δεν αντέχει να βλέπει κάτι άσχημο και είναι χαμογελαστή πάντα. Αυτό που έχουμε και μας κρατάει τόσα χρόνια είναι ότι ξεχνιόμαστε μαζί. Δεν έχουμε την αγωνία μην ξεχάσουμε την επέτειο ή τα γενέθλια. Και να τα ξεχάσουμε, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Δεν πιέζει ο ένας τον άλλον για τίποτα, ονειρευόμαστε. Σημασία έχει ότι μετά από τόσα χρόνια είμαστε μαζί. Με κινητοποίησε σε πολλά πράγματα. Βλέπει πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δω με την πρώτη. Θα δει εάν υπάρχει ανάγκη κάπου και θα με βουτήξει και θα πάμε αμέσως. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν ξέρω εάν είμαι. Έχουμε φτάσει στο στάδιο της ελευθερίας που δίνουμε στον άλλον, δεν έχουμε την ανάγκη να είμαστε κάθε μέρα μαζί. Υπάρχει μία περίεργη ωραία εμπιστοσύνη και ελευθερία.

Η Λίνα βούτηξε για τον σταυρό, είναι ένα από τα προτερήματα που έχει. Περιμένω τα πάντα από εκείνη. Μόλις μου είπε ότι θα πάει στο Πήλιο στη θάλασσα για τον σταυρό, ήμουν σίγουρος ότι θα βουτήξει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην τρυφερή εξομολόγησή του για την σύζυγό του.