Τα πάνω κάτω έχει φέρει στη βρετανική βασιλική οικογένεια η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, εξαιτίας του βιβλίου του με τίτλο «Ρεζέρβα», ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου φέρεται να μην είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του πατέρα του τον Μάιο, σύμφωνα με μια πηγή.

Δεν είναι σαφές αν ο βασιλιάς Κάρολος θα καλέσει τον Χάρι στην τελετή της στέψης του και αν εκείνος θα αποδεχτεί την πρόσκληση, γράφει η Daily Mail. Ο Δούκας του Σάσεξ έχει προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις και μέσω του βιβλίου του και μέσω συνεντεύξεων.

«Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην είναι εκεί» είπε μία πηγή αυτή την εβδομάδα.

Η οικογένειά του φέρεται να έχει πληγωθεί από τις λεπτομέρειες που έχει δώσει στη δημοσιότητα σχετικά με τις ζωές του, αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για τους Σάσεξ να παρευρεθούν στη Στέψη, ύστερα από όλα αυτά που είπαν» ισχυρίστηκε μια πηγή από τα βρετανικά ανάκτορα που μάλιστα βρίσκεται κοντά στην οικογένεια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένεια αναμένει να βρουν μια δικαιολογία για να μην παραβρεθούν, αν προσκληθούν.