Για τη συνεργασία με τον γιο του που συμμετέχει στην ταινία «A Man Called Otto» μίλησε ο ηθοποιός Τομ Χανκς τονίζοντας πως είναι για αυτόν κάτι ξεχωριστό.

Σε μια ειδική παρουσίαση της ταινίας «A Man Called Otto» στη Νέα Υόρκη, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Τομ Χανκς (Tom Hanks) ήταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson) και τον μικρότερο γιο τους, Τρούμαν (Truman), ο οποίος συμμετέχει στην ταινία υποδυόμενος τον πρωταγωνιστή σε νεώτερη ηλικία.

«Χωρίς αμφιβολία, είναι ξεχωριστό, ξέρετε, του άλλαζα τις πάνες» υπογράμμισε ο Χανκς στο People. «Αλλά το ξεπερνάς αμέσως, γιατί πρέπει να παίξεις, να πετύχεις το στόχο σου» σημείωσε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ παράλληλα εξήγησε ότι «του δόθηκε ο ρόλος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Μοιάζουμε πολύ!».

Για εκείνους που τον κατηγορούν ότι προωθεί την καριέρα των παιδιών του με αφορμή τη συμμετοχή του Τρούμαν στην ταινία ο χολιγουντιανός σταρ απάντησε μέσω του ΕΤ: «Νομίζω ότι τα παιδιά μου είναι σαν τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης. Είναι καλοί σε ό,τι επιλέγουν να γίνουν. Αλλά το ερώτημα είναι, μπορείς να το κάνεις και να έχει διάρκεια; Πρέπει να έχεις πάθος, πρέπει να έχεις ενέργεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τομ Χανκς έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία ασχολούνται με την υποκριτική και τη μουσική.

Η ταινία που βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν «A Man Called Ove» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.