O Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της νύχτας βρέθηκε καλεσμένος στη στήλη της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αποκάλυψε κρυφές πτυχές της νυχτερινής ζωής. Τότε που όλα ήταν διαφορετικά…. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τις ιστορίες που έχει ζήσει στη νυχτερινή Αθήνα, τα πανάκριβα δώρα που έκανε σε καλλιτέχνες αλλά και τις παράλογες απαιτήσεις που είχαν κάποιοι τραγουδιστές.

«Έχω κάνει δώρο αυτοκίνητο στη φίλη μου, την Πέγκυ Ζήνα. Άρχισε να δουλεύει σαν πρώτο όνομα, είχε μία τεράστια επιτυχία που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε αυτή» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ενώ αποκάλυψε πως και στον Νότη Σφακιανάκη είχε κάνει δώρο μια μηχανή.

«Ο επιχειρηματίας πρέπει να είναι διπλωμάτης, να λέει ψέματα στο ένα καμαρίνι, ψέματα στο άλλο. Αν πεις τι σου είπε ο ένας καλλιτέχνης για τον άλλο, πάει το σχήμα, το ‘χασες. Κι όταν το σχήμα πράγματι πάει καλά και οι καλλιτέχνες είναι ευχαριστημένοι και αρχίζουν και βρίζουν εμένα, τότε είναι καλά» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή, έχει δεχθεί παράλογες απαιτήσεις από τραγουδιστές: «Έρχεται ένας καλλιτέχνης και μου λέει: εγώ θέλω να βάλω φενγκ σούι στο καμαρίνι» ενώ περιγράφει και ένα περιστατικό που τον έβγαλε εκτός εαυτού με Ελληνίδα τραγουδίστρια. «Ήταν μία τραγουδίστρια – δεν ήταν και μικρή – και φόραγε φακούς επαφής. Έλεγε ένα τραγούδι που της είχα πει πολλές φορές με ευγένεια να μην το λέει. Και ένα βράδυ είμαι σε ένα μπροστινό τραπέζι με έναν φίλο μου και το λέει το τραγούδι. «Για εσάς» λέει και είμαι κι εγώ στο τραπέζι αλλά δεν φορούσε τους φακούς να με δει» περιγράφει. «Όταν πήγα στο καμαρίνι της μου λέει: είδες που δεν θέλεις να λέω το τραγούδι; Μου το ζήτησαν. Ποια παρέα; της λέω. Η μεσαία, μου λέει. Ποια μεσαία παρέα; της λέω. Εγώ ήμουν εκεί…» περιγράφει ο επιχειρηματίας.

O γνωστός επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση που έχει με τους γιούς τους παραδεχόμενος ότι «τα αγόρια είναι παιδιά της μάνας». Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για το αν τον συμβουλεύονται τα παιδιά του για τις σχέσεις είπε: «Έχω πει και κάνει τόσα που δεν τις φέρνουν ούτε να τις δω γιατί τις περισσότερες τις βγάζω άκυρες» ανέφερε χαριτολογώντας.