Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε την Πέμπτη (15/12) καλεσμένος στην εκπομπή Night out του Θεοχάρη Ιωαννίδη και αναφέρθηκε στην σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα.

Ακόμη, είπε τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο και τους ένωσε η αγάπη τους για τη δουλειά.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν γίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής. Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό» δήλωσε αρχικά και μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δήλωσε:

«Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί και μου φαινόμαστε απόμακροι. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι αλλά δεν είμαι, είμαι σούργελο και ανόητος».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο ανέφερε:

«Τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός ήταν λίγο περίεργα. Αποφοίτησα το 2004 και μόλις έβλεπαν ένα όμορφο αγόρι, έπρεπε να υπηρετήσω συγκεκριμένο ρεπερτόριο. Στο θέατρο που είχα περισσότερες επιλογές, οι δουλειές ήταν δύσκολες και με εξέλιξαν. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν προσβλητικοί. Όταν έβλεπα να προσβάλουν ανθρώπους δίπλα μου, εκεί ήταν η δυσκολία. Εάν δεν αντιδράει ο ίδιος, δύσκολα θα μπεις εσύ μπροστά. Ήταν και τα χρόνια τέτοια που φοβόμασταν να μιλήσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πρέπει ένα παιδί να νιώθει ασφάλεια μόλις μπει σε αυτό τον χώρο. Δεν είναι κακό το σινάφι μας αλλά η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που τις πονάνε τις δουλειές, τις αγαπάνε. Τα τελευταία δύο χρόνια ακούμε μόνο τα κακά, ναι μεν υπάρχουν αλλά η πλειοψηφία είναι καλής πάστας άνθρωποι. Δεν πιστεύω ότι μετά από αυτό θα υπάρχει κάθαρση. Το ίδιο λέγαμε και με την οικονομική κρίση και δεν είδαμε να γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω εάν μου έχει στοιχίσει να λέω τη γνώμη μου. Λέω αυτό που μου φαίνεται ανθρώπινο και φυσιολογικό. Δεν έχω κάποια ατζέντα και δεν είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις ανάγκες των άλλων», εξομολογήθηκε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το φλερτ, την προσωπική του ζωή ενώ έκανε και μια απολαυστική φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Δε φλερτάρω πολύ. Ψιλοντρέπομαι και δε ξέρω και αν με φλερτάρουν πια γιατί, λόγω της δουλειάς μπορεί να με κοιτάνε επειδή μπορεί κάτι να τους θυμίζω ή με κοιτάνε γιατί με φλερτάρουν: Είμαι λίγο αμήχανος» είπε σε σχέση με το φλερτ ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε: «Έχω εγκλωβιστεί σε έναν έρωτα σαν αυτό του Μιχάλη (σ.σ. ο ήρωας που υποδύεται στη σειρά) και ήταν μεγάλο δράμα. Ακόμα και σήμερα με τον ψυχίατρό μου προσπαθούμε να το σκαλίσουμε και να το βγάλουμε, να φύγει από τη μέση. Για να το συζητάω μέχρι σήμερα με τον ψυχοθεραπευτή μου, μάλλον δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, το γιατί μπλέχτηκα εγώ σε αυτόν τον έρωτα και άφησα τον εαυτό μου να ταλαιπωρηθεί τόσο δεν έχω ξεπεράσει. Τους δικούς μου μηχανισμούς προσπαθώ να βρω και να καταστρέψω. Θα με κάνει να ερωτευθώ μια όμορφη ψυχή, που θα είναι χαλαρή, θα έχει χιούμορ, δε θα έχει απαιτήσεις και το βασικότερο δε θα προσπαθήσει να με αλλάξει και να με κάνει κάτι άλλο από αυτό που είμαι…» ανέφερε.

Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα. Με αφορμή την σκηνή στο Maestro που φιλήθηκε ο Σπύρος με τον Αντώνη και έγινε ξανά ντόρος, ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε τη δική του απάντηση με έναν ξεχωριστό τρόπο.

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» είπε κι έδωσε ένα φιλί στον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία» αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο “Τανγκό των Χριστουγέννων”. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» απάντησε ο ηθοποιός.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Maestro μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το πολύ συγκινητικό μήνυμα που έλαβε, ενώ αποκάλυψε και το χειρότερο μήνυμα που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια στα social media.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τα συγκινητικά μηνύματα που έλαβε εκείνη την περίοδο, είπε: «Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Το χειρότερο μήνυμα που μου έχουν στείλει είναι στείλε μου την π…α σου, αφού ανεβάζεις όλο γυμνές φωτογραφίες στο Instagram» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα σε όλα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Αντίνοο Αλμπάνη να πάρει και τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον ρωτήσει αν τώρα που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix χρειάζεται να κάνει συμβόλαιο και στη σκυλίτσα του, αν το γάβγισμα είναι διεθνής γλώσσα και αν θα της κολλάνε ένσημα, αφού όπως είπε όλα αυτά ήταν ερωτήσεις που του έθεσε ο δικηγόρος του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάνταγε σαστισμένος στον Αντίνοο Αλμπάνη λέγοντάς του μάλιστα ότι λέει βλακείες.