Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε δημόσια για την υπόθεση revenge porn, στην οποία την εκβίαζαν για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού και τόνισε ότι είχε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

«Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από τη δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων δήλωσε πως «δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου».

«Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη», είπε στη συνέχεια.