Σήμερα, η εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξένησε συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου. Η αγαπημένη «Βουλίτσα» από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τόνισε πως: «Είναι ευλογία να παίζεις σε μία από τις μακροβιότερες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα έπαιζα και 11η χρονιά στη Μουρμούρα… Με τον Αντώνη Αντωνίου έχουμε γίνει πια οικογένεια, είναι πολύς καιρός που είμαστε μαζί… ».

Σε ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, απάντησε: «Πολύ σπάνια βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Γελάω με κάποιες παλιές σκηνές, με τα παλιά γιατί δεν τα θυμάμαι…».

Για το αν έχει κοινά η Βούλα με την Ελένη: «Φυσικά και έχουν κοινά. Αυτή η παιδικότητα είναι αυτή που πάντα έχω στη ζωή μου και από αυτήν αντλώ και για να πορεύομαι στη ζωή, αλλά και να πορεύομαι στους ρόλους μου…».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι η καλλιτεχνική της πορεία κάλυψε την προσωπική της ζωή και όσον αφορά στην επικαιρότητα ανέφερε ότι όταν δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί στις ΜΚΟ, είναι επόμενο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αναφέρθηκε, επίσης, και στο Ευρωπαϊκό βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου που έλαβε για την ταινία «Black Stone» στην οποία συμμετείχε και είπε χαρακτηριστικά ότι η βράβευση είναι ένα μεγάλο χειροκρότημα.