Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Βίκυ Βολιώτη το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) οπότε και βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» απέναντι από το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Η ηθοποιός περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό κατά το οποίο φίλησε έναν ταξιτζή.

«Ήταν αργά το βράδυ. Ήμουν μετά από δουλειά, μετά από πρόβα δε θυμάμαι. Μπαίνω στο ταξί, τότε έμενα με τη μητέρα μου στο Μαρούσι. Τότε καθόμασταν και μπροστά στο ταξί, συνοδηγοί. Έκανε κρύο, χειμώνας, μέσα στο ταξί ήταν χουχουλιάρικα, ζεστά. Ευτυχώς δεν μου μίλαγε καθόλου ο ταξιτζής. Μπήκα στο κέντρο και μέχρι το Μαρούσι ήμασταν σιωπηλοί» ξεκίνησε να περιγράφει η Βίκυ Βολιώτη.

«Του λέω: “εδώ στα φανάρια θα κάνουμε αριστερά, στο δεύτερο στενό δεξιά και τα λοιπά. Εδώ όπου μπορείτε με αφήνετε. Τι σας οφείλω; Ευχαριστώ, καληνύχτα”. Και τον φιλάω» ανέφερε η ηθοποιός και οι παρουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια.

«Και μένει φυσικά κάγκελο, γιατί δεν είχαμε ανταλλάξει και καμιά κουβέντα. Ήταν πραγματικά του τρελού. Με κοιτάει, τον κοιτάω και έφυγα. Τέτοια ντροπή» είπε χαριτολογώντας η Βίκυ Βολιώτη.