Η Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες πια συνεντεύξεις της, μιλά για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, την κόρη τους Αναστασία, αλλά και το μόντελινγκ.

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, η Κάτια είπε: «Αυτή τη χρονιά απέκτησα περισσότερη δύναμη. Για να το θέσω πιο σωστά, θα πω ότι κατάφερα να αντλήσω περισσότερη υπομονή από μέσα μου. Ωστόσο συνειδητοποίησα σε προσωπικό επίπεδο ότι μου λείπουν τα ταξίδια, ενώ κατάλαβα ότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο», δηλώνει η Κάτια στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», αποκαλύπτοντας επίσης την επιθυμία της για ένα ακόμη παιδί!
«Θα το ήθελα πολύ! Είναι μαγικό πράγμα!»

Όσον αφορά στην κόρη τους Αναστασία και σε ποιον μοιάζει, η Κάτια Ζυγούλη αρκέστηκε να πει πως «Η μικρή μοιάζει με τη… μικρή! Είναι ένα παζλ άλυτο. Έχει πάρει χαρακτηριστικά από όλους μας. Το παιδί πρέπει να νιώθει μοναδικό, δεν είναι καλό να του λες με ποιον μοιάζει. Η μυτούλα είναι δικιά του, τα μάτια είναι δικά του. Δεν χρειάζεται να του λες «έχεις τα μάτια της μαμάς» ή «έχεις το στόμα του μπαμπά». Η Αναστασία είναι μοναδική λοιπόν και μοιάζει με την Αναστασία».

Τέλος μίλησε και για τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά επισημαίνοντας πως δεν χάνει live του «X  Factor», ενώ όπως λέει, φέτος είναι η καλύτερη του χρονιά.
«Παρατηρώ και διακρίνω κάποια πράγματα που ξέρω εγώ και τα οποία αντιλαμβάνομαι τι σκέφτεται εκείνη την στιγμή. Μου αρέσει πολύ, τον απολαμβάνω», αναφέρει.

Τι της έχει λείψει όμως περισσότερο από το μόντελινγκ; Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, ενώ προσθέτει πως επειδή είναι πλέον μητέρα δεν θα μπορούσε να ταξιδεύει ανέμελα, όπως παλιά. «Έφυγα από το σπίτι για φωτογράφηση και πήρα 10 τηλέφωνα… Ήξερα πως όταν κάνω παιδιά θα θέλω να είμαι δίπλα τους. Να τα απολαμβάνω, ιδίως τα πρώτα χρόνια, που το έχουν πολύ ανάγκη».