Ο «καυτός μπαμπάς» του σχολείου, όπως αυτοαποκαλείται, δέχεται πυρά από μαμάδες στα social media μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok. Στο 9 δευτερολέπτων κλιπάκι, το οποίο έχουν δει περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο φορές, ο Ρομπ σχολιάζει «κάποιες μαμάδες να διψάτε».

Περισσότεροι από 3.000 σχολίασαν την ανάρτηση του πατέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανάμεσά τους και πολλές μητέρες, οι οποίες δεν φάνηκαν να εντυπωσιάζονται από την εμφάνισή του και πολύ περισσότερο από τα σχόλιά του.

@warfordd

Some of you mummas be thirsty 😂 #foruou #fyp

♬ Kute & Neat – Sasique

«Κάποιες μαμάδες να διψάτε… ναι για ένα ζεστό τσάι και λίγη ειρήνη και ησυχία», σχολίασε κάποιος.

«Ειλικρινά δεν θα έριχνα ούτε δεύτερη ματιά», ήταν ένα άλλο σχόλιο μαμάς, ενώ μια άλλη παρατήρησε πως προτιμά «τα σώματα μπαμπάδων με στολές εργασίας».

Μια άλλη επέμεινε ότι δεν είναι στις προτεραιότητές τους να κοιτούν τους μπαμπάδες όταν παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο. «Μπαααα, όμως όλες μπορεί να γελάσουμε όμως λέγοντας πόσο γυμνασμένος είναι κάποιος από τους καθηγητές».

Άλλες τόνισαν ότι δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχολούνται με τους άλλους γονείς. «Οι μαμάδες συνήθως βιάζονται και είναι αγχωμένες», είπε μια μαμά.