Ένα μοντέλο του OnlyFans ισχυρίζεται ότι έχει έναν «εμμονικό» συνδρομητή που ξοδεύει χιλιάδες δολάρια για το σέξι περιεχόμενό που ανεβάζει, μάλιστα -όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα- της έχει δώσει την «κυριότητα της ψυχής του».

Η Mercedes Valentine, 22 ετών, σπούδαζε νευροεπιστήμονας όταν ασχολήθηκε με το pole dancing. Έκανε έναν λογαριασμό OnlyFans το 2021 και γρήγορα ανακάλυψε ότι αυτός ήταν ο δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της nypost, κερδίζει 47.000 δολάρια μηνιαίως.

Ο παράγοντας για την «επιτυχία» της στο διαδίκτυο, είναι ένας συνδρομητής που φέρεται να ξοδεύει σχεδόν 30.000 δολάρια ετησίως για την Βαλεντίνο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει τατουάζ το όνομά της πάνω από τα γεννητικά του όργανα και στο δάχτυλό του. Εκτός από τη συνδρομή, έχει κατακλύσει την 22χρονη με δώρα, όπως ένα πιάνο 1.180 δολαρίων και ακριβά πράγματα για το σπίτι της, μεταξύ των οποίων ένας καναπές και τοστιέρα.

«Λίγο πολύ αγόρασε τα έπιπλα για το σπίτι μου», είπε στο South West News Service, τον μοντέλο. Προφανώς έχει ένα πάθος με αυτήν και την αποκαλεί «θεά». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Valentine αναφέρεται ως ο δικαιούχος στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του.

«Αυτός – όπως πολλοί από τους συνδρομητές μου – θέλει να κυριαρχείται από εμένα», εξήγησε. «Ήταν επίσης στο περιθώριο για ένα μήνα και έπρεπε να περιμένει μέχρι να του πω ότι του επιτρέπω να ανακουφιστεί».

Εξάλλου, υποστήριξε, η δουλειά της είναι να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις των συνδρομητών της. «Τα αιτήματα δεν με ενοχλούν και θέλω να κάνουν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους», είπε η Valentine.

«Είναι μια μορφή λατρείας και νομίζω ότι το OnlyFans βοηθά στην εξομάλυνσή της».

Τίποτα από αυτά όμως δεν ανατρέπει την Βαλεντίνο. «Μου έστειλε με email ένα συμβόλαιο που είχε συνάψει, υπογράφοντας με την ψυχή του σε μένα», πρόσθεσε για τον πιο αφοσιωμένο θαυμαστή της. «Δεν με ενοχλεί ούτε με σοκάρει».

Η Valentine διαγνώστηκε με σύνδρομο Ehlers-Danlos όταν ήταν μόλις 15 ετών, αλλά χρησιμοποιεί τη διαταραχή προς όφελός της. Όπως είπε ο Δρ. Eric Small στη The Post το 2019, τα άτομα με EDS έχουν «ζυμωτό δέρμα και εξαιρετικά υπερεύκαμπτες αρθρώσεις», γεγονός που κάνει τον Valentine αρκετά ευλύγιστη. Το EDS επηρεάζει λιγότερους από έναν στους 5.000 ανθρώπους στον κόσμο.

Η Valentine δούλεψε με έναν φυσιοθεραπευτή στην εφηβεία της για να ανακτήσει την κινητικότητα, κάτι που την οδήγησε στο να πάει για μεταπτυχιακό στη νευροεπιστήμη. Αλλά άρχισε να χορεύει στο κολέγιο, λέγοντας στο SWNS, «Μόλις άγγιξα το κοντάρι, το αγάπησα».

Η Valentine κάνει την ιδιαιτερότητά της καριέρα. Ισχυρίστηκε ότι οι πιστοί της θαυμαστές της την κάνουν να κερδίσει περισσότερα από τον συνολικό μισθό των γονέων της, γιατρών 235.600 δολάρια ετησίως. Οι δικοί της στηρίζουν την καριέρα της στο Only Fans, αλλά ορισμένοι από τους φίλους και την οικογένειά της ανησυχούν λίγο από τους εμμονικούς συνδρομητές της.

«Οι γονείς μου νοιάζονται απλώς να είμαι ευτυχισμένη και επιτυχημένη», είπε. «Μερικοί πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχοπαθείς, αλλά είναι αβλαβείς. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνω αυτό», πρόσθεσε η Valentine. «Μου δίνει όλη την ελευθερία στον κόσμο», κατέληξε το μοντέλο.