Την Μαρία Κορινθίου φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό του After Dark τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN. Η καλλονή πρωταγωνίστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την γνωριμία που είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγα χρόνια με την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη με αφορμή την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες».

Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε με συγκίνηση πως «την κυρία Μάρθα την λάτρεψα και την λατρεύω. Της είχα πολύ μεγάλη αδυναμία. Με στήριξε πάρα πολύ και ξέρω ότι με αγάπησε και αυτή. Με αγκάλιασε πολύ, είχε έρθει στην παράσταση και μάλιστα της άρεσε πολύ».

«Την κυρία Μάρθα… Τι να πω για την κυρία Μάρθα… Ναι, ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Ήταν τσαμπουκάς, για αυτό και μου θύμιζε πολύ τον χαρακτήρα μου. Τσαμπουκάς, αντράκι πολύ, μαγκάκι και πολύ αξιοπρεπής σαν γυναίκα. Και θηλυκό, Θεέ μου τι θηλυκό. Υπέροχος άνθρωπος».

«Και σε σχέση με το κοστούμι της κυρίας Μάρθας στην ταινία, εκείνο το αντίστοιχο που φόρεσα εγώ στην παράσταση ήταν και μαζεμένο κιόλας. Με είχε στηρίξει και τότε πολύ» συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.