Την Μπέτυ Μαγγίρα φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς και οι ρόλοι για λίγο άλλαξαν. Αντί να κάνει τις ερωτήσεις ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, τις έκανε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Η Μπέτυ Μαγγίρα θέλησε να μάθει πώς είναι ο Νίκος Μουτσινάς στην προσωπική του ζωή. «Μέχρι χθες ήμουν τέλεια. Μετά από αυτή την εμφάνιση δεν νομίζω» είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς δείχνοντας την μεταμφίεση του λόγω Halloween.

«Σου βγήκε ποτέ κάποιος ένστικτο να κάνεις οικογένεια, να έχεις ένα παιδί; Το ένιωσες ποτέ αυτό;» ρώτησε στην συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα και τότε ήρθε η σπάνια αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην προσωπική του ζωή αλλά και στις προσπάθειες υιοθεσίας που έχει κάνει.

«Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτά είναι και αυτή είναι η οικογένεια για να μη λέμε και βλακείες. Αυτή είναι η οικογένεια και γενικότερα, αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους. Κοίταξε να δεις, εγώ όποτε κάνω προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μία. Αν με δεις με παπαγάλο δεν θα προχωρήσει» είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.