Πρώην εργαζόμενος που απολύθηκε από την νέα ταινία Mission Impossible υποστηρίζει ότι ο Τομ Κρουζ βρήκε λεφτά για το καινούργιο πρότζεκτ του, χάρη σε χρηματοδότηση από Ρώσους ολιγάρχες.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο πρώην εργαζόμενος είχε αναλάβει να βρει τοποθεσίες για να γυριστούν σκηνές, περιλαμβανομένης μιας που θα αναπαριστούσε σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά τελικά τα σχέδιά του δεν εφαρμόστηκαν στην ταινία, ενώ απολύθηκε μετά από εντολή του ηθοποιού.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τομ Κρουζ και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάιρι προσέλαβαν μπράβους για την προστασία τους, καθώς ο εργαζόμενος άρχισε να τους απειλεί και να λέει πως χρηματίζονται από Ρώσους.

«Ο Τομ Κρουζ, που δεν θέλει να τον ντουμπλάρουν κασκαντέρ και γυρνά μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, αναγκάστηκε να προσλάβει γεροδεμένους μπράβους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο», σημείωσε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, ο εργαζόμενος που απολύθηκε ξεκίνησε δικαστική μάχη κατά του Τομ Κρουζ, του σκηνοθέτη όπως και του κινηματογραφικού στούντιο «Paramount Studios», ενώ κατήγγειλε ότι Ρώσοι ολιγάρχες χρηματοδοτούν τη δουλειά του Κρουζ.

Ο ίδιος επίσης έκανε λόγο για μια σχετική έρευνα του FBI στην Paramount προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην χρηματοδότηση των ταινιών του διάσημου σταρ.

«Ο Τομ και ο Κρις εξακολουθούν να εργάζονται στο Mission: Impossible 8, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο… Ο Τομ έχει συνηθίσει να έχει ομάδες ασφαλείας γύρω του τις περισσότερες φορές λόγω της φήμης του. Αλλά για τον Κρις είναι κάτι πολύ νέο. Κανείς δεν ρισκάρει», υπογραμμίζει το βρετανικό δημοσίευμα.