Στην εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» της ΕΡΤ παραχώρησε συνέντευξη η Κατρίνα Τσάνταλη η οποία συνάντησε τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο στο καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει.

Αρχικά, η Κατρίνα Τσάνταλη αναφέρθηκε στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τον περσινό Αύγουστο και απείλησε το καταφύγιο. Η φωνή της μάλιστα «έσπασε» τονίζοντας πως όταν έβλεπε τη φωτιά να πλησιάζει, ένιωσε πανικό, ενώ έκανε πολλές μέρες να ηρεμήσει από όλα όσα ένιωσε.

«Ευτυχώς, είχα πάρα πολλούς φίλους εδώ, και πάρα πολλούς εθελοντές, οι οποίοι παρ’ ότι ήμουν στην Σύμη, ήρθαν, πήραν όλα τα ζώα. Έγινε εκκένωση δυο ώρες πριν μπει η φωτιά μέσα. Αλλά δεν αφήσαμε πίσω ούτε κουνούπι» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Αντρέας έχει παράπονα που περνάω πολλές ώρες στο καταφύγιο. Προσπαθώ…».

Σε ότι αφορά τα παιδικά βιβλία που έχει γράψει, η Κατρίνα Τσάνταλη ανέφερε πως: «πάντα παίζουν ζωάκια σα χαρακτήρες αλλά βασικά για τα αδέσποτα ξεκίνησα με το πρώτο βιβλίο. Που δεν είναι ουσιαστικά για τα αδέσποτα, είναι να μάθουν τα παιδιά να δίνουν, χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα».

Το καταφύγιο ζώων το έχουν δημιουργήσει μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου ενώ τόνισε πως: «δυστυχώς πρέπει να γίνει κάτι viral για να αντιμετωπιστεί».

Η Κατρίνα Τσάνταλη είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο για την αγάπη της για τα ζώα: «Γεννήθηκα σε ένα σπίτι που υπήρχαν σκυλιά. Οπότε μου φαίνεται περίεργο να μην έχω στο σπίτι ζώα. Επίσης, από τότε που κάναμε και την φάρμα δεν μπορώ να μην υπάρχω, εδώ ηρεμώ».

Όσο για το αν οι δικοί της άνθρωποι κάνουν παράπονα για τις πολλές ώρες που αφιερώνει στο καταφύγιο, η Κατρίνα Τσάνταλη εξομολογήθηκε: «Ο Αντρέας έχει παράπονα που περνάω πολλές ώρες στο καταφύγιο. Προσπαθώ…».

Σημειώνεται πως η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης από τους Alcatrash είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.