Η ηλικία φαίνεται πως δεν αποτελεί θέμα για μια μητέρα, η οποία έχει προκαλέσει απρόσμενη αίσθηση στο TikTok μετά την εμφάνισή της σε ένα viral βίντεο μαζί με τις δίδυμες κόρες της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που νομίζουν πως είναι τρίδυμες…

Η 46χρονη Sahar Darwazeh φορά ένα κοντό μπλουζάκι και μαύρο κολάν και χορεύει δίπλα στις κόρες της Dana και Juana Naser, 24 ετών, στο βίντεο που αναρτήθηκε αυτό το καλοκαίρι στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Έκτοτε πολλοί έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους για την Darwazeh, η οποία έχει ως έδρα το Λονδίνο, και αναρωτιούνται για τα μυστικά της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Σε συνέντευξή της στο NeedToKnow.Online, η κόρη της Dana μίλησε για τη μαμά της, λέγοντας: «Κάνουμε γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα, πίνουμε πολύ νερό και προσπαθούμε να τρώμε όσο πιο υγιεινά γίνεται».

Παραδέχτηκε επίσης ότι κάποιες φορές η μητέρα της κάνει και κάποιες μικρές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

«Είμαστε εξαιρετικά τυχερές που έχουμε μια πανέμορφη μητέρα. Είμαστε οι καλύτερες φίλες και κάνουμε παρέα συνέχεια», είπε η 24χρονη κόρη.

Όπως σημείωσε ακόμη, η ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο προκάλεσε έναν μικρό χαμό στον λογαριασμό της στο TikTok αλλά και στο Instagram, όπου οι followers πολλαπλασιάστηκαν.