Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, αυτή τη φορά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», και τα «καρφιά», όπως συνηθίζει άλλωστε, για πρώην και νυν που συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας, έδιναν και έπαιρναν. Στο «στόχαστρο» και η Σοφία Χατζηπαντελή. «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» ήταν το «καρφί» για την κριτή του GNTM.

Η τηλεπερσόνα ξεκίνησε να μιλά για τις κόρες της, λέγοντας πως στην μικρή αρέσει πολύ το στυλ της μαμά της, ενώ στη μεγαλύτερη δεν της αρέσει όπως ντύνεται, ενώ αποκάλυψε πως είναι στοργική μαμά αλλά και αυστηρή. «Η μικρή μου κόρη, επειδή της αρέσουν τα ρούχα και όλο αυτό, μου παίρνει όλα τα πράγματα όλη την ώρα ενώ η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δεν τις αρέσουν τα ρούχα μου» είπε αρχικά η Ραμόνα. Μετά από αυτή την εισαγωγή ξεκίνησαν οι… επιθέσεις. «Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε.

Από τα «πυρά» δεν ξέφυγε ούτε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. «Δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί», κατέληξε η Ραμόνα Βλαντή.