Ο τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας σόκαρε του ακολούθους του όταν ανάρτησε ένα βίντεο με το παθιασμένο φιλί του με μια θαυμάστρια στη διάρκεια συνάντησης με φανς στο Λας Βέγκας την περασμένη Παρασκευή. Ο 47χρονος, ο οποίο είναι ζευγάρι με τη 41χρονη πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα για περισσότερες από δύο δεκαετίες, φιλάει παθιασμένα τη θαυμάστριά του.

Στο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να τη φιλά αρχικά στο μάγουλα προτού εκείνη γυρίσει το κεφάλι της και οι δύο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Κι ενώ αρχικά ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φαίνεται να ξαφνιάζεται, στη συνέχεια την αρπάζει από τη μέση και συνεχίζει να τη φιλά προτού τελικά απομακρυνθεί χαμογελαστός.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κάνει εμφανίσεις στην πόλη, μοιράστηκε την ιδιαίτερη στιγμή στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο τον ακολουθούν 17,1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Οι θαυμαστές του όμως μάλλον εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις εικόνες, καθώς δεν τους άρεσε το γεγονός ότι ο Ιγκλέσιας είναι σε σχέση.

«Πώς στο καλό το αντέχει η Άννα αυτό», «έχω μπερδευτεί, η Άννα είναι οκ με αυτό. Εγώ δεν θα ήμουν», «τόσο ακατάλληλο από αυτή τη γυναίκα και από εσένα. Είμαι σίγουρη ότι η γυναίκα σου δεν θα είναι ικανοποιημένη», ήταν κάποια από τα σχόλια.