Χειμαρρώδης, αποκαλυπτικός, καυστικός και… πικάντικος ήταν ο Νίκος Αποστολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha. Ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να σχολιάσει πρόσωπα της τηλεόρασης ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή και το… κρεβάτι του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν αποκαλυπτικός. «Έχω κάνει και πολλές παρτ…, δεν ντρέπομαι να το πω».

Ενώ εξήγησε γιατί το ρητό «ο έρωτας γεννήθηκε για δυο» τον φοβίζει. «Είμαι ένας άνθρωπος τρομακτικά ευαίσθητος. Ο έρωτας είναι για δυο αλλά εγώ φοβάμαι και την προδοσία, φοβάμαι το ψέμα» είπε χαρακτηριστικά.

Η οικονομική καταστροφή

«Έφτασα κάποια στιγμή στην οικονομική καταστροφή. Το 1991-1992 δεν είχα να φάω στο Παρίσι. Ξεκίνησα τα πάντα από την αρχή. Έψαχνα εργοστάσια. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Και σε κατάσταση κατάθλιψης στο maximum. Και δέκα χρόνια μετά πάλι. Η γυναίκα μου με βοηθούσε, ήταν πλάι μου» εξομολογήθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Γιατί δεν λέει την ηλικία του

Χιουμοριστική απάντηση έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος όταν ρωτήθηκε αν λέει την ηλικία του ενώ παραδέχθηκε πως «κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω». «Τι σημαίνει ηλικία; Την ηλικία την λένε οι άνθρωποι. Εγώ είμαι άνθρωπος; Είμαι Θεός!» είπε χαρακτηριστικά.

Το «καρφί» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομορφιά του Άγγελου Μπράτη

«Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος όταν ενημερώθηκε πως η παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν δεν θα έχει τηλεοπτική παρουσία.

Ενώ σε ότι αφορά τον Άγγελο Μπράτη και τις πρόσφατες εξομολογήσεις του για την προσωπική του ζωή, ο σχεδιαστής ανέφερε: «Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη “τι όμορφος είσαι”. Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».