«Θηλυκό Λιάγκα» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας (12/09) και αφορμή στάθηκε τα όσα έχει «ακούσει» η παρουσιάστρια από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1, συζητήθηκε και σχολιάστηκε η συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά ο οποίος ρωτήθηκε και για την άβολη στιγμή που είχε όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου. Μια στιγμή η οποία αναλύθηκε και σχολιάστηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Και σε ποιον δεν έχει συμβεί;» ρώτησε η Δούκισσα Νομικού σχολιάζοντας τις άβολες τηλεοπτικές στιγμές.

«Η αλήθεια είναι ότι και η Ιωάννα Μαλέσκου άκουσε πάρα πολλά, μέσα σε δυο σεζόν, ίσως είναι από τα πρόσωπα που λοιδορήθηκαν περισσότερο στην τηλεόραση και κάποιοι να το έχουν μετανιώσει» σημείωσε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

«Είναι ένας θηλυκός Λιάγκας η Μαλέσκου. Δηλαδή, αρέσει στον κόσμο να της τα χώνει» πρόσθεσε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φωτεινή Πετρόγιαννη να του τονίζει πως: «Μόνο που εσύ τα άκουσες χρόνια μετά αφότου είχες ξεκινήσει».

«Με δουλεύεις μωρέ; Από την πρώτη μέρα που βγήκα τα ακούω» ήταν η άμεση απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχεις γερό στομάχι όμως εσύ, δεν μασάς. Μασάς;» θέλησε να μάθει η Δούκισσα Νομικού.

«Δεν ξέρω αν έχω γερό. Άνθρωπος είμαι και ευαίσθητος» απάντησε τότε ο παρουσιαστής με τη Δούκισσα Νομικού να τον ρωτάει: «Κλαις;».

«Προφανώς. Γιατί να μην κλάψω; Άνθρωπος δεν είμαι;» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.