Στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και το «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Νεσχάν Μουλαζίμ το πρωί της Τρίτης (06/09) και μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο της ο οποίος έγινε στη Μύκονο.

Μετά από τρεις αναβολές, ο γάμος έγινε στη Μύκονο και η Νεσχάν Μουλαζίμ είπε χαριτολογώντας πως: «Τα βλέπω και δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα. Τρεις φορές αναβλήθηκε ο γάμος μας και δεν το πίστευα ότι έγινε. Αφού και όταν τελείωσε ο γάμος πάλι εμπόδιο βρήκαμε. Βγήκε μπροστά μας νταλίκα».

Η Νεσχάν Μουλαζίμ αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Στέλιο αλλά και στο πώς αποφάσισαν να παντρευτούν.

«Εμείς γνωριστήκαμε στα Χανιά σε κοινή παρέα και απλά συστηθήκαμε. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μιλούσαμε για τα σπίτια. Και από τότε είμαστε μαζί και από τον δεύτερο μήνα που ήμασταν σε σχέση μιλήσαμε για γάμο. Εμένα οι γονείς μου είναι πολύ ανοιχτοί και εφόσον ζω στην Ελλάδα δεν περιμένουν να βρω Τούρκο γαμπρό. Και από την μεριά του Στέλιου με αγκάλιασαν πολύ. Ο πατέρας του όταν άκουσε ότι είμαι από την Τουρκία “πάγωσε” στην αρχή και μετά με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ» είπε η Νεσχάν Μουλαζίμ.