Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας ο οποίος «τράκαρε» με ένα αγριογούρουνο. Ο σεφ, το πρωί της Δευτέρας (05/09) μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το «τρακάρισμα» που είχε λίγες ώρες πριν και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακώστας σημείωσε πως: «Είχα πάει για μια βάπτιση στη Βυτίνη και φεύγοντας για Αθήνα το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο που δεν έτρεχα κιόλας, ήρθαμε μούρη με μούρη με το αγριογούρουνο. Εκείνη τη στιγμή να πω την αλήθεια δεν έτρεχα γιατί στο απέναντι ρεύμα κάποιος είχε κάνει προσπέραση έχοντας μπει στη δική μου λωρίδα. Οπότε έκοψα και αλήθεια το αγριογούρονο ήταν σαν να με είδε».

«Το ζωάκι, που ήταν γύρω στα 200 κιλά, πήγε ένα μέτρο πιο πέρα που το χτύπησα, έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με κοίταξε άγρια και έφυγε τρέχοντας» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Γιώργος Παπακώστας.

«Δόξα τον Θεό που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι μου και δεν έπεσα εγώ να σκοτωθώ! Άμα δεν γινόταν προσπέραση στην αντίθετη λωρίδα, μπορεί να έτρεχα παραπάνω και θα μπορούσα να σκοτωθώ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Παπακώστας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.