Μια σταρ του OnlyFans αναζητεί εκδίκηση στο Διαδίκτυο, καθώς όπως είπε δέχτηκε επίθεση μίσους μέσω αποκρουστικών μηνυμάτων από γυναίκες. Τις απείλησε πως θα… βρει τους συζύγους τους στέλνοντας τους μηνύματα.

Η αρχή έγινε με τη Roxy Stylez να ανεβάζει ένα βίντεο με τίτλο «You may wanna take a seat» στους περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους της στο TikTok, απειλώντας πως ξεκινάει να στέλνει μηνύματα σε συζύγους ή φίλους γυναικών που της είχαν στείλει μηνύματα μίσους στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Σε όλες εσάς τις γυναίκες που πιστεύατε ότι ήταν τόσο καλή ιδέα να σχολιάσετε τα άσχημα πράγματα στο βίντεο μου, αυτό σας έρχεται, θα βρω τους συζύγους σας σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η TikToker έστειλε απευθείας μήνυμα στο Instagram σε τέσσερις συντρόφους γυναικών που σχολίασαν αρνητικά τις προηγούμενες αναρτήσεις της, λέγοντας: «Ει, πώς πάει;». «Στοιχηματίζω ότι ένας από τους τέσσερις θα απαντήσει», είπε η γυναίκα στο βίντεο, που έχει πλέον 5 εκατομμύρια προβολές.

Η σταρ των social media, η οποία έχει πάνω από 400.000 θαυμαστές στο OnlyFans, νωρίτερα δημοσίευσε ένα βίντεο ρωτώντας τους followers αν είχαν αποκαλέσει τον σύζυγό τους «όμορφες» σήμερα ή αν η γυναίκα τους τους είχε αποκαλέσει «όμορφους».

@roxystylezz26

Wait for my threat at the end 🙊 im already hunting ladies.

♬ original sound – Roxy Stylez

Ένα από τα βίντεο που ανέβασα λέγοντας αν έχεις αποκαλέσει τον σύζυγό σου όμορφο σήμερα ή η γυναίκα σου σε αποκάλεσε όμορφο σήμερα, έχει δημιουργήσει πανικό και όλες με μισούν, αλλά θέλω να σκεφτείς αυτό… Αν μπορούσα να έρθω και να πω στον άντρα σου ότι είναι όμορφος, θα είχα μεγάλες πιθανότητες να τον πάρω από πάνω σου, καθώς δεν είναι ο κατάλληλος για σένα», είπε.

«Θα πρέπει να με αγνοεί, θα πρέπει να είναι αγενής μαζί μου, θα πρέπει να λέει, «Όχι, έχω γυναίκα», όχι «Συγγνώμη που έχω γυναίκα», γενικά, θα πρέπει να είναι ευθείς. Ωστόσο, αν δεν είναι έτσι, τότε κορίτσι, το θεωρώ δίκαιο παιχνίδι και θα γίνει δικός μου» απείλησε η εντυπωσιακή γυναίκα.

«Λοιπόν, σε εκείνες οι γυναίκες που είπαν άσχημα πράγματα στην ανάρτησή μου, έρχομαι για εσάς!».

@roxystylezz26

Do you like my green bikini?

♬ RABBIT HOLE – Qveen Herby

Ένα από τα σχόλια που «πυροδότησε» το σχέδιο εκδίκησης της Stylez ήταν όταν μία χρήστης του TikTok έγραψε: «Ποιος ο λόγος να πείς σε έναν άντρα ότι είναι όμορφος εκτός αν θέλειες να διαλύσεις ένα σπίτι» σχολίασε η γυναίκα που μπήκε στην «black list».
«Έτσι, όλοι μου λένε πως καταστρέφω σπίτια και προσωπικά, νομίζω ότι είναι πολύ αστείο», είπε η σταρ του OnlyFans. «Αν η σχέση σας είναι τόσο “φοβερή” που πρέπει να ανησυχείτε για κάποιον που μπαίνει ανάμεσά σας, τότε αυτός ή αυτή δεν είναι κατάλληλος για εσάς» ανέφερε.

«Κυρίες μου, δεν θέλω τον άντρα σας, αλλά αν είστε κακοί μαζί μου, θα σας δείξω ότι μπορώ να τον έχω», απείλησε η ξανθιά καλλονή.

@roxystylezz26

I gotta friends in low places 😈

♬ original sound – Roxy Stylez

Μεταξύ των τεσσάρων ανδρών που έλαβαν μήνυμα ήταν ο «Darren», του οποίου η σύζυγος ζήτησε να καλέσει τη Stylez στο τηλέφωνο αφού διέγραψε τον λογαριασμό του συζύγου της στο Instagram, ισχυρίζεται η TikToker.

«Μην τολμήσεις να μου πεις ούτε γεια μετά από αυτό που έκανες σε μένα και στον άντρα μου, μείνε μακριά από εμάς και τους δύο, αλλιώς θα σε κατηγορήσω», είπε η σύζυγος, η οποία αποκάλυψε ότι TikToker και ο σύζυγός της ήταν ακόμα μαζί μετά τον γάμο, για 15 χρόνια, παρά τους ισχυρισμούς της Styelz ότι ο σύζυγος έφτιαξε έναν άλλο ξεχωριστό μυστικό λογαριασμό στο Instagram για να της στείλει μήνυμα. «Νομίζεις ότι θα αφήσω κάποια ξανθιά, όμορφη μικρή σπιθαμή να καταστρέψει τον γάμο μου, δεν νομίζω», συνέχισε η σύζυγος. «Απλώς θέλω για να σου αποδείξω ότι δεν μπορείς να γίνεσαι “νταής” χωρίς να δεχτείς κάποιες συνέπειες», απάντησε η Stylez.

Η TikToker, η οποία είπε ότι έκανε «το έργο του θεού», έλαβε επίσης μηνύματα από γυναίκες που έγραφαν σχόλια μίσους με την ελπίδα ότι θα στείλει μήνυμα στους συζύγους τους για να δοκιμάσουν το κατά πόσο πιστοί είναι. «Ένας σύζυγος “πιάστηκε”, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι σύζυγος για πολύ ακόμη», είπε ο Stylez.

Η δημιουργός του βίντεο είπε ότι την προσέγγισε διαδικτυακά μια γυναίκα που της ζήτησε να δοκιμάσει συγκεκριμένα τον σύζυγό της στέλνοντάς του μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ας πούμε απλώς ότι απέτυχε και απέτυχε πολύ », είπε η Roxy. «Του ζήτησα να βρεθούμε για καφέ, καιδεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον είπε για τον πιστό σύζυγό, η όμορφη γυναίκα. Ωστόσο πρόσθεσε πως «Έχω περίπου επτά άντρες που έχω “πιάσει”».

Η δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες δίχασε τους χρήστες του TikTok σχετικά με τις τακτικές εκδίκησής της.