Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν το Σάββατο στην έπαυλη του ηθοποιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ μπροστά σε 135 αγαπημένους τους ανθρώπους. Οι πληροφορίες για τη λαμπερή τελετή έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα και, σύμφωνα με το UsWeekly, ο 50χρονος γαμπρός ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός, απευθυνόμενος στη νέα του σύζυγο, την 53χρονη JLo.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια αναφορά στον αρραβώνα τους το 2002, λέγοντας ότι δεν παντρεύτηκαν τότε για έναν λόγο. Κι αυτός είναι ότι έπρεπε να αποκτήσουν τα παιδιά που έχουν σήμερα.

Η Λόπεζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Max και την Emme, 14 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι, ενώ ο Άφλεκ έχει αποκτήσει τη Violet, 16 ετών, τη Seraphina, 13, και τον 10χρονο Sam, με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Μια πηγή ανέφερε: «Στον παθιασμένο λόγο του ο Μπεν εξέφρασε την αγάπη του για τη Τζένιφερ και τα παιδιά της και είπε ότι τα παιδιά είναι η ευλογία και το δώρο που ήρθε διότι δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα και αυτό είναι απόδειξη ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν πριν από 20 χρόνια, για να διαλύσουν τελικά τη σχέση τους το 2003.

Ο ρόλος των παιδιών στον γάμο ήταν ιδιαίτερα σημαντικός. Μια πηγή ανέφερε στο People ότι «Η Τζένιφερ λάτρεψε το γεγονός ότι είχε όλα τα παιδιά μαζί της. Όλα ήταν πολύ ξεχωριστά. Ήταν ένα όνειρο για εκείνη».

Τώρα η Λατίνα σούπερ στα θα γίνει μητριά των τριών παιδιών του Άφλεκ. Ένας ρόλος που δεν αναλαμβάνει για πρώτη φορά, καθώς ο πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι είχε 4 παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους.

Το ζευγάρι Άφλεκ και Λόπεζ μένει τώρα στο… ενοίκιο στο Μπέβερλι Χιλ μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της έπαυλης της τραγουδίστριας στο Μπελ Αιρ στην Καλιφόρνια.