Σε νέο γύρο δηλώσεων και… καρφιών προχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και, αν και δεν ανέφερε το όνομα της, φαίνεται πως «φωτογραφίζει» τη Μαρία Αντωνά με την οποία έχει ξεσπάσει, κόντρα τις τελευταίες ημέρες. Ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor έκανε Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και ορισμένες που αφορούσαν το επαγγελματικό του μέλλον στον χώρο της τηλεόρασης, τον τρόπο με τον οποίο ελέγχει τον εαυτό του και δεν χάνει τον έλεγχο, το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμέτωπισε αλλά και την «τυχάρπαστη» που ασχολήθηκε μαζί της.

«Πώς ελέγχεις τον εαυτό σου όταν πας να χάσεις τον έλεγχο;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και απάντησε πως: «Είναι κάποιοι άνθρωποι και κάποιες καταστάσεις ορισμένες φορές στη ζωή μας που μας βγάζουν εκτός ελέγχου. Εγώ όταν βρίσκομαι σε αυτή τη φάση προσπαθώ να απομακρυνθώ από την κατάσταση αυτή ή από τον άνθρωπο, να σκεφτώ, να ηρεμήσω και μετά επανέρχομαι».

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πρόσφατα επέστρεψε εσπευσμένα από τη Μύκονο όπου έκανε τις διακοπές του ώστε να νοσηλευτεί. «Αυτό που πέρασα τις τελευταίες μέρες που μπήκα στο νοσοκομείο βγήκα και τώρα αναρρώνω μου είπε η γιατρός μου ότι ήταν μία δυνατή ίωση που ταλαιπώρησε πάρα πολύ κόσμο. Αλλά εγώ νομίζω ότι επειδή κολυμπούσα και δύο ώρες σε πολύ κρύα νερά στον βυθό την άρπαξα», εξομολογήθηκε ο make up artist.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα θέλησαν να μάθουν οι διαδικτυακοί του φίλοι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του. Ο make up artist ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Καρφώνει» ξανά τη Μαρία Αντωνά – «Ασχολήθηκα με μια τυχάρπαστη»

Αν και δεν ανέφερε το όνομά της, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «κάρφωσε» την Μαρία Αντωνά στις νέες του δηλώσεις και την χαρακτήρισε «τυχάρπαστη».

«Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα, δεν θα το κλείσω θα μιλήσω.

Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, ηγετηλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.