Στην Πάρο βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η παρουσιάστρια, εκτός από ξεκούραση επιδίδεται και στο αγαπημένο της σπορ, το windsurf, με τον σύζυγό της να τη στηρίζει και να την απαθανατίζει όσο εκείνη σκίζει τα κύματα και την κόρη της, να κάνει τις πρώτες της προσπάθειες για να μπορέσει να σταθεί όρθια στη σανίδα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα αλλά και μακιγιάζ.

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε με το μαγιό της και κατάφερε να «ταρακουνήσει» τους διαδικτυακούς της φίλους. Η καλόγυμνασμένη σιλουέτα της, έκανε πολλές γυναίκες να αναρωτηθούν ποια δίαιτα ακολουθεί, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της να γεμίσει ερωτήσεις.

Εκείνη φυσικά, απάντησε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

«Κορίτσια μου δεν ξέρω κι εγώ πόσα μηνύματα έχετε στείλει με αφορμή αυτή τη φωτογραφία και ρωτάτε για δίαιτες κτλ. Έχουμε και λέμε: Καμία δίαιτα. Κάνω απλά σωστή και ισορροπημένη διατροφή πάνω στις ανάγκες και τα γούστα μου. Και για να πω την αμαρτία μου, κάνω τις ατασθαλίες μου λόγω διακοπών. Είμαι στα κιλά που ήμουν πάντα από το λύκειο και μετά, μεταξύ 62-64. Κι αυτά είναι τα κιλά για τον σωματότυπο και τη μυϊκή μου μάζα (61-62). Δίνουμε ωστόσο σημασία στο λίπος με προσδοκώμενο νούμερα το 19-20%» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.