Η φωτογραφία του νιόπαντρου Μπεν Άφλεκ στον μήνα του μέλιτος να κοιμάται με το στόμα ανοιχτό έχει προκαλέσει χαμό στα social media. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε στη διάρκεια της κρουαζιέρας στον Σηκουάνα στο Παρίσι, όπου ο ίδιος και η Τζένιφερ Λόπεζ χαλαρώνουν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου.

Στην επίμαχη φωτογραφία, ο 49χρονος ηθοποιός φαίνεται να κοιμάται με το στόμα ανοιχτό και τα πόδια του πάνω σε ένα σκάφος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», ενώ η Λόπεζ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της Κρις Τζαντ. Μετά τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2002, γεννήθηκε το «Bennifer», με τον Άφλεκ να της κάνει αρχικά πρόταση γάμου το 2002. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν ποτέ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από αποτυχημένες σχέσεις και γάμους το ζευγάρι είναι ξανά μαζί από το 2021.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική». Με τα λόγια αυτά η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε πριν από μερικές ημέρες τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα «On The JLo».

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου», ανέφερε η JLo.